Internet->Paypal->Internet adózás?
Figyelt kérdés
Üdv! Ha kapok pénzt Paypal számlámra, és azt csak is interneten, Paypalon keresztül költöm el, akkor kell adóznom utána? A pénz nem kerülne bankba. Csak is interneten, online javakra használnám.2016. jan. 6. 15:03
1/5 anonim válasza:
Ha adóköteles forrásból származik a pénzed, akkor adózni kell utána.
2/5 anonim válasza:
Így van, nem az a lényeg, hogy hol van a pénzed, hanem az, hogy adóköteles jövedelmed keletkezett-e vagy sem.
3/5 anonim válasza:
igen kell. Miért ne kellene? pénz és pénz között nincs különbség.
A te általad felvázolt szituáció szerint, akkor a boltoknak se kell adózni ahol készpénzforgalom van?
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor teljes kép: PTC oldalból jön be kisebb bevételem, olyan 5-6 dollár körül. Ha jól olvastam NAV oldalán, ez nem munkáltatói jogviszony. így másabb valamivel a helyzet?
2016. jan. 6. 22:48
5/5 Whispering Tree válasza:
Szia!
Könyvelő vagyok. Írtam egy cikket erről, de ha beírom a linket, akkor az promóciónak számít, ezért kérlek, hogy ha érdekel, priviben keress meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!