Ha tudom, hogy a szomszéd nagy mértékben lopja az áramot és nem fizet adót az albérlet után ami ráadásul nem is az övé, akkor nekem ezt hol kell jelentenem ha azt akarom_hogy alaposan megszívja ezt?
"Miért fáj az neked hogy a szomszéd lopja az áramot?? Jól teszi."
Ja, amíg nem tőled lop, lopjon csak nyugodtan, mi? Csak az a bibi, hogy az áramszolgáltató az ilyen lopásokat belekalkulálja a díjaiba, és te meg én fogjuk fizetni a szomszédod áramfogyasztását.
Elmondom neked ha senki nem lopja akkor is belekalkulálja.
Amúgy meg szégyen egy olyan népcsoport/ország ahol a szomszéd a szomszéd ellensége és valaki azon élvezkedik hogy a saját szomszédját jelentgeti miközben a tetvek szétlopják az országot. Érdekes hogy az senkit nem idegesítette mikor ezek a tetvek ellopták az emberek MNYP megtakarításait.
"Amúgy meg szégyen egy olyan népcsoport/ország ahol a szomszéd a szomszéd ellensége és valaki azon élvezkedik hogy a saját szomszédját jelentgeti miközben a tetvek szétlopják az országot."
A szomszedod is tetu, es ha tamogatod, te is az vagy, ti is reszt vesztek az orszag szetlopasaban. Probalj illegalis tevekenyseget folytatni Nyugat-europaban vagy USA-ban, a szomszedok ha meglatjak, gondolkodas nelkul hivjak a zsarukat, mert tudjak, hogy ez a kotelesseguk! Csak itt prolifoldon maradt fennt a mentalitas a szocializmusbol, hogy tolvajlasban tarsak vagyunk, a "besugok" meg a gonosz rendszer reszei.
"A tulajdonos meg magasról leszarja ezt."
Tip: titeket es a tobbi szomszedot akarnak onnan eluldozni, majd kesobb bagoert megvasarolni a kozeli ingatlanokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!