Miért nem adóznak rendesen a magyarok?
Amúgy én sem szeretem az adócsalókat. Mivel jártam már úgy hogy a diplomámmal egy munkahelyen alsóbbrendű tehetségtelen hülyének néztek akár olyanok akinek a 8 általánosból megvolt mind a 6 (4 első és 2 második) mert én rendesen be voltam jelentve és adóztam, míg ők meg többet kaptak kézhez feketén, ráadásul a munkát is a hozzám hasonló "hülyékre" hárították.
Viszont azt sem szeretem hogy mi kisemberek nem vállalkozhatunk, nem bontakozhatunk ki a munka világában, bankban se kamatoztathatjuk a pénzünket és semmiféle jövedelemforrásunk nem lehet mert az adó mindent elvinne, ami maradna azért meg nem éri meg csinálni. Annyit tehetünk amit néhány magyar meg is tett, hogy kiköltöztek jurtába a természetbe vagy például Hawaii szigetén a dzsungelben mesefalu néven teremtettek meg egy adó- és rezsimentes életmódot: [link]
Nem mondom hogy hú de vonzó ötlet, de úgy legalább nem a gazdagok gazdagabbá tételéért dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!