Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért nem adóznak rendesen a...

Miért nem adóznak rendesen a magyarok?

Figyelt kérdés
Folyamatosan panaszkodik mindenki hogy rossz a közbiztonság rossz az egészsegugyi ellátás. De miből fizesse ezeket az állam ha nincs elég adobevetele mert mindenki elcsalja?

2015. nov. 11. 15:40
1 2 3
 21/22 Carragher_x ***** válasza:
Az aprócska bibi ott van ebben a lopás erkölcsi magasságát emelését célzó tolvajmosdatásban, hogy a hétköznapi adócsalók saját maguk válasszák meg az ország vezetőit és hogyhogynem, az aktuális kormánypárt aktuális szavazói pont ugyanúgy csalják el az adóbefizetést, mint az előző kormány akkori vagy a jövőbeni kormány jövőbeni szavazói:)
2015. nov. 12. 18:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem szeretem az adócsalókat. Mivel jártam már úgy hogy a diplomámmal egy munkahelyen alsóbbrendű tehetségtelen hülyének néztek akár olyanok akinek a 8 általánosból megvolt mind a 6 (4 első és 2 második) mert én rendesen be voltam jelentve és adóztam, míg ők meg többet kaptak kézhez feketén, ráadásul a munkát is a hozzám hasonló "hülyékre" hárították.

Viszont azt sem szeretem hogy mi kisemberek nem vállalkozhatunk, nem bontakozhatunk ki a munka világában, bankban se kamatoztathatjuk a pénzünket és semmiféle jövedelemforrásunk nem lehet mert az adó mindent elvinne, ami maradna azért meg nem éri meg csinálni. Annyit tehetünk amit néhány magyar meg is tett, hogy kiköltöztek jurtába a természetbe vagy például Hawaii szigetén a dzsungelben mesefalu néven teremtettek meg egy adó- és rezsimentes életmódot: [link]

Nem mondom hogy hú de vonzó ötlet, de úgy legalább nem a gazdagok gazdagabbá tételéért dolgoznak.

2015. nov. 12. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!