Ha a könyvelőm nem dolgozik rendesen mit tegyek?
Nem adta le az adóbevallásom se, pedig mint megbízott az ő feladata lenne, a kamarai tagságra adott pénzt is lenyúlta az összes ügyfelétől minden évben ami csak most derült ki,mikor kellett ott ügyet intéznem, most nem fizetem ki már 4 hónapja legalább ezzel törlesztek, tippek,hogy mit tegyek?
Ott fogom hagyni,annyi biztos,de ez akkor sem fer részéről, eddig mindent tisztességesen megfizettem neki.
Semmit nem tudsz tenni, max feljelented, amjd járkálsz a bíróságra.
Én könyvelő vagyok, de kamarai tagdíjat, minden cég magának intézi.
Amúgy nagyon kiszúrtál vele, ha nem adja vissza az irataidat, mert nem fizettél, vajon ki fog nagyot bukni a NAV-nál? Annyi biztos, hogy nem ő.
Könyvelő vagyok, ahhoz nem kell Nav ismeretség, hogy nem ment be az adóbevallásod. :D
Nem kell hülyének nézni senkit. Valószínűleg kaptál papírt róla, hogy nem lett benyújtva a bevallás, ahogy ez történni szokott :D
Ez nem mentalitást ez a törvény. Segíteni próbáltam, normálisan, de ahogy látom nincs szükséged rá.
Nem tehetsz ellene semmit, egy polgári perben 5 év alatt kiperelheted belőle a pénzed. Mivel a cég tulajdonost veszi elő a Nav, nem a könyvelőt, így komoly bajban leszel. Igazából már vagy is.
Volt ilyen ügyfelem ügyvédi felszólítás után egy év múlva kapta meg az anyagot, addig kapott a Nav meg szétbüntette, mert nem tudta az év végi beszámolót beadni, mert veszekedett a könyvelőjével. Mire hozzánk jött már komoly bajban volt, még az adószámát is elvették.
Sok sikert a szerszám méregetéshez, majd mikor a rövidebbet húzod akkor is legyen ilyen nagy az arcod :D
Egyet nem értek, miért ő a könyvelőd még mindig?
Miért nem kérted számon rajta pl az adóbevallásod? Nálam alapvető dolog ha papíron megy be akkor az ügyfél kézbe kapja a feladóvevénnyel vagy az érkeztető bélyegzővel ellátott példányát. Sajnos ez részben a te hibád is.
Egyébként a szerződésetekben benne van hogy mik az ő feladatai kötelességei, simán szerződés szegés miatt miért nem mondasz fel neki?
Perelni utána is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!