Mivan akkor ha? Ha létrehozok egy weboldalt amin termékeket árulok (ezek a termékek egy másik weboldalon voltak eredetileg), és eladom őket úgy, hogy nálam jelentkezik a vásárló, hogy kérné.
Eldöntöd, hogy egyéni vállalkozó akarsz lenni vagy valamilyen céget alapítasz, felkeresel egy könyvelőt és ő minden mást elmond.
Egyébként feltaláltad a spanyol viaszt, ezt hívják viszonteladónak.
Kiváltd az egyéni vállalkozóit, felveszed tevékenységi körbe a 4791-es téáornak megfelelő öktjv számot, bejelented az önkormányzat felé, hogy webáruházat üzemeltetsz. Keresel - lehetőleg Eu import - partnereket, akiknek viszonteladói lehetsz, legjobb ha van dropshipment lehetőség is.
Simán viszonteladóként úgy néz ki, hogy magadhoz rendeled az d az árút, tovább számlázod a vevőd nevére, ráteszel X Ft árrést és kiszállítod.
Dropshipmentben, a vevőm közvetlen a partneredtől kapja kiszállítva az árut, Te csak a nagykertől a számlát kapod meg a nevedre, de neked is kell számlát kiállítania vevő nevére, amit megküldesz neki. Legjobb ha ez mind elektronikus úton történik.
Hogy mennyire éri e meg manapság, nem tudom, és ráadásul több dologtól is függ, amiben egy könyvelő tud neked segíteni.
( 7-8 éve még főállást biztosított otthon nekem, rá 3 évvel, meg 1 Ft-ért adtam el ezt a cégemet :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!