Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Elakadtam az adóbevallással,...

Elakadtam az adóbevallással, most akkor mit hova kell írni?

Figyelt kérdés

2009-ben TGYÁS-t, GYED-et és álláskeresési járadékot kaptam.

TGYÁS összege: 466 900 Ft, levont adóelőleg: 84 042 Ft, adójóváírást nem kértem.

GYED összege: 714 050 Ft, levont adóelőleg: 128 529 Ft, adójóváírást nem kértem.

Álláskeresési járadék összege: 5 520 Ft, adójóváírás jogosultság 1 hónap, összege 994 Ft.

A kérdésem az lenne, hogy ezt a 994 Ft-ot hová kell beírni, mert ha a 30. sorba írom, ahogy az útmutató írja, akkor a végére az jön ki, hogy semmit sem igényelhetek vissza, holott logikusan 136 080 Ft-994 Ft, azaz 135 086 Ft járna vissza.

2010. márc. 9. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem az adójóváírás összegét kell beírnod, hanem a jogosultság hónapjait, ami max.12 hónap lehet. A gép kiszámolja neked az összeget, és azt írhatod be.

2010. márc. 9. 10:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, közben megjött a férjem és megoldotta a problémát :)
2010. márc. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!