Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szerintetek ez mennyire igaz?

Szerintetek ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy uzenetet valami inturia justitia zrt-től.. Nagyon megilyedtem, mert azt se tudom, hogy ez melyik ceg meg minden.. Nagyon megijedtem..

Uzenet(SMS): Kerjuk, tartozasanak rendezese ugyeben haladektalanul vegye fel velunk a kapcsolatot!Koszonjuk!Irat:822380002210;Tel:061-459-9495; Intrum Justitia Zrt.

2015. júl. 15. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez egy létező követeléskezelő cég. Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy mit is akarnak pontosan ezzel a 822... iratszámmal.
2015. júl. 15. 18:28
 2/12 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok meg csak..
2015. júl. 15. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Akkor nem te kaptad, hanem a szüleid.

De tényleg létező cég. Mindenképpen kell velük beszélni, mondjuk anyud beszéljen velük, és tudakolja meg,hogy mi a helyzet.

2015. júl. 15. 18:38
 4/12 A kérdező kommentje:
De mi mindent.rendesen kifizetunk, eddig senki fele nem tartoztunk.. Lehet hogy elirtak a szamot?
2015. júl. 15. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne találgass. Add oda anyudnak, hogy tudjon telefonálni, és majd ő mindent megtud. Ha nincs semmi tartozás akkor lezárják az ügyet. Ha van akkor tudni fog róla anyud.
2015. júl. 15. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Foltetlenul tisztazzatok az ugyet minel hamarabb, mielott megtizszerezik a tartozast! Lehet, hogy beneztek valamit, de valoszinubb, hogy ti feledkeztetek meg valamirol. Peldaul feltelepitettel egy alkalmazast a telodra amiben aktivaltal egy fizetos szolgaltatast. Ha jogos a koveteles, ezek a cegek addig zaklatnak, amig behajtjak.
2015. júl. 15. 19:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Rengeteg oldalon olvastam hogy ez kamu..

Meg.ez a telefonszam nem is magyar telefonszam.. 10 szamjegybol all

2015. júl. 15. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:
E
2015. júl. 15. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy magyarorszagi vezetekes telefon, es ha megnezed az intrum elerhetoseget, eleg kozel all az oldalulok megadott telefonszamokhoz, jo esellyel hozzajuk tartozik. De tehetsz egy probat, hivd fel az oldalon megadott szamot es erdeklodj az iratszam alapjan:

[link]

2015. júl. 15. 19:20
 10/12 anonim ***** válasza:

"Meg.ez a telefonszam nem is magyar telefonszam.. 10 szamjegybol all"

WTF 16 évesen még életedbe nem láttál egy budapesti vezetékes telefonszámot?! Tudod, 06 = Magyarország; 1 = Budapest a maradék 7 meg a telefonszám...

2015. júl. 15. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!