Szerintetek ez mennyire igaz?
Ma kaptam egy uzenetet valami inturia justitia zrt-től.. Nagyon megilyedtem, mert azt se tudom, hogy ez melyik ceg meg minden.. Nagyon megijedtem..
Uzenet(SMS): Kerjuk, tartozasanak rendezese ugyeben haladektalanul vegye fel velunk a kapcsolatot!Koszonjuk!Irat:822380002210;Tel:061-459-9495; Intrum Justitia Zrt.
Akkor nem te kaptad, hanem a szüleid.
De tényleg létező cég. Mindenképpen kell velük beszélni, mondjuk anyud beszéljen velük, és tudakolja meg,hogy mi a helyzet.
Rengeteg oldalon olvastam hogy ez kamu..
Meg.ez a telefonszam nem is magyar telefonszam.. 10 szamjegybol all
Ez egy magyarorszagi vezetekes telefon, es ha megnezed az intrum elerhetoseget, eleg kozel all az oldalulok megadott telefonszamokhoz, jo esellyel hozzajuk tartozik. De tehetsz egy probat, hivd fel az oldalon megadott szamot es erdeklodj az iratszam alapjan:
"Meg.ez a telefonszam nem is magyar telefonszam.. 10 szamjegybol all"
WTF 16 évesen még életedbe nem láttál egy budapesti vezetékes telefonszámot?! Tudod, 06 = Magyarország; 1 = Budapest a maradék 7 meg a telefonszám...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!