Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Három és kétgyermekes anyák...

Három és kétgyermekes anyák élethosszig jövedelemadó-mentessége? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Először arra gondoltam, hogy ezzel több munkanélküli lesz, mert senki nem akarja őket alkalmazni, aztán rájöttem, hogy hülyeségre gondoltam, ennek ugyanaz lesz a hatása, mint 25 éven alattiak kedvezményének, csak most az egyik nemet fogja érinteni. Nem hülyék a munkáltatók, direkt kevesebb pénzért fognak téged családanyaként alkalmazni, pont ahogy a 25 év alattiak kedvezményénél is éhbérért vesznek fel, mert hát úgy is többet kapsz. Már látom magam előtt, ahogy jönnek statisztikák, hogy a férfiak mennyivel többet keresnek, meg hogy a nők mennyire elvannak nyomva, holott a kormánynak köszönhető.

Arról nem is beszélve, ha veszít a kormány 2026-ban és a kövi kormány visszavonja ezt a kedvezményt vagy bármelyik másikat, mert túlságosan sok jövedelem esik ki a kasszából, akkor instant megásták a saját sírjukat.

#átverés #Hogyan tartsuk a szegényeken szegényen #Hogyan ronts a helyzeten
tegnap 21:20
 1/7 Fsms ***** válasza:

Szerintem ez nem fent tartható. Nyilván a fidernyákok választást akarnak nyerni, aztán visszavonják.

A rezsi harc is ez volt.

tegnap 21:28
 2/7 Tibcsikeh válasza:
Tudja a kicsi, hogy vége van, úgyhogy bedobnak mindent, bármit. Lesznek ennél még jóval durvábbak is a vége felé.
tegnap 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez már agyrém! Ha ennyire van pénz, miért nem általános adócsökkentést csinálnak?

Elegem van már, hogy egyre több bőrt húznak le rólam és csak adót fizetni vagyok jó, csak azért mert nem lehet gyerekem, miközben talicskával hordják a pénzt annak, aki a pucér sejhajára 2-3-4 kölyköt bevállal. Az, hogy felnevelni nincs se pénz, se hajlandóság az mindegy, csak a létszám a lényeg.

Ez az ország egy szégyen!

tegnap 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez pontosan így van. Azt már nagyon régen tudjuk, hogy a fidesznél nem a gazdasági szakmai döntések vagy ne adj' isten a józan ész hozza a döntéseket. Választást akarnak nyerni, mindent bedobnak.

És ez amúgy - azon kívül, hogy totális baromság - tökéletes politikai eszköz. Ha megzabálja a nép és megszavazzák őket akkor hurrá, nyertek. Ha meg nem ők nyernek máris egy kiváló támadási felület lesz bármilyen épkézláb kormány ellen, hogy mi bezzeg bevezettük ők meg bezzeg ki akarják vezetni. Ha meg nem vezetik ki brutális összegek esnek ki a költségvetésből és akkor azzal lehet támadni, hogy "csődbe viszik az országot". A fidesz ezzel nem igazán tud bukni (csak a nép szokás szerint).

tegnap 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Agymosás folytatása a hatalom megtartása érdekében.

Nem keveset tolok be havi szinten a költségvetésbe adó- és járulék formájában. Tudnám másra is költeni, ha már annyit gürizek érte.

Nekem is van gyerekem, igaz "csak" egy. A családbarát kormány szerint pedig 1 gyerek az nem gyerek...

Eljutottam arra a pontra, hogy inkább feketén dolgoznék, pedig borzasztóan távol állt mindig is tőlem.

ma 05:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"miközben talicskával hordják a pénzt annak, aki a pucér sejhajára 2-3-4 kölyköt bevállal"

Ez mondjuk nem igaz, mert a támogatások csak annak járnak, akinek van munkahelye és tőkéje (csokkal se tudsz mit kezdeni, ha nincs tóbb tízmillió még melléd). Ettől még persze nem értek egyet anyaként sem ezzel a rengeteg támogatással, de ezt a hülyeséget nem értem, miért toljátok, aki pucér fenékre, semmire vállalna gyerekeket, az nem tud mit kihasználni.

ma 06:53
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es, szerintem ennek nincs már igazi politikai hatása.

Én csokos környéken elek, csupa kisgyerekes csaladdal körbevéve, magam is az vagyok, de itt mindenki utálja a fideszt, ellene szavaz. Ezek a támogatások olyanok, hogy ja, ha van kihasználjuk, de nem leszünk fideszesek miatta.

Szerintem aki utálja a fideszt, azt már nem lehet ilyenekkel megnyerni.

ma 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!