Mérlegképes könyvelő végzettséggel hová lehet még menni?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz egy éve, hogy könyvelőként dolgozom egy irodában és sajnos nem vagyok teljesen elégedett.
Az állandó stresszt, határidőket, bunkó ügyfeleket és
túlórázást egyre kevésbé tudom elviselni. Sokszor hétvégén is eszembe jut, hogy milyen feladatok várnak rám nem tudok rendesen kikapcsolódni, és a fizetés sem olyan ami ezt orvosolná.
Szeretnék valamire váltani mert ez így nem lesz optimális hosszútávon.
Hol lehet még keresgélni ilyen végzettséggel és tapasztalattal?
2015. jún. 28. 17:13
11/14 A kérdező kommentje:
Pénzügyön egyébként mennyivel másabb mint a könyvelésen dolgozni ?
2015. jún. 30. 23:03
12/14 anonim válasza:
Persze a pénzügyön is vannak határidők, de azok egyáltalán nem annyira nyomasztóak, mint ami a könyvelésen megy. A pénzügynek is van több területe, én egyszer voltam egy olyan helyen egy hónapig tp-s dolgozó helyettesítésére raktak át egy másik osztályról. Érdekes volt számomra belelátni az ott folyó munkát. Közelebb van a napi élet ritmusához, mint a könyvelés, mely minden esetben már csak "utólagos rögzítés".
13/14 A kérdező kommentje:
Mi az a tp-s dolgozó
2015. júl. 1. 21:03
14/14 anonim válasza:
Táppénzes dolgozó!
Ezer éve ott dolgozott a cégnél, a pénzügyön, egy komolyabb műtét és lábadozás idejére mentem át a pénzügyre helyettesíteni! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!