Miért kaphattam ezt az üzenetet?
Már évek óta biztosított mezőgazdasági őstermelőként fizetem magam után a társadalombiztosítást és az egészségügyi hozzájárulást negyedévente, ügyfélkapun keresztül küldöm el mindig, és eddig mindig elfogadták. Most viszont kaptam egy hibaüzenetet a NAV-tól.
"Mezogazdasági ostermelo (A vagy B típusú) amennyiben ostermeloi igazolvánnyal
rendelkezik, a biztosításban töltött ido kezdo dátumának megegyezonek vagy
késobbinek kell lennie a bevallási idoszak kezdo dátumától az elso 01-02-es dinamikus
lapon, de nem lehet korábbi, mint az értékesítési betétlap érvényességének kezdete, ha
az értékesítési betétlap érvényesítésének napja március 20. utáni. Amennyiben a
bevallási idoszakban egy napot sem volt érvényes értékesítési betétlapja, úgy a bevallást
nem nyújthatja be."
Megnéztem a nyomtatványt, megegyeznek a dátumok, az őstermelői igazolványt még januárba megújítottam a betétlappal együtt, tehát nem értem, mi lehet a probléma. A program ellenőrzéskor nem ír ki hibát, tegnap el is küldtem, aztán ez az üzenet fogadott. Valaki tudna segíteni megoldani? Köszönöm előre is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!