Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi a teendő, ha nem kaptam...

Mi a teendő, ha nem kaptam adóbevallási csomag?

Figyelt kérdés
Szüleim és a párom is megkapta, én még semmit. Ilyenkor mi a teendő? Főiskolai hallgató vagyok. Tavaly nyáron diákmunkákon vettem részt, valamint egy munkaügyi központban dolgoztam. Olvastam, olyat az interneten, hogy akkor nem küldenek csomagot, ha a azelőtt a munkáltatóm állította össze a bevallásomat. Én előtte nem dolgoztam sehol, egyedül 2008-ban voltam még diákmunkán.
2015. márc. 14. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Szerzel egyet az adóhivatalból.
2015. márc. 14. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Nem lehetne tárgyragot használni? Vagy főiskolán tilos?

...amúgy meg a nyomtatványkitöltő programban megcsinálod az adóbevallásod, majd az Ügyfélkapun át benyújtod...

Isten hozott a XXI. században...

2015. márc. 14. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2. válaszoló! Nyilván te sosem vétesz hibát, sosem tévedsz, mindent annyira jól tudsz. Csak kár, hogy édesanyád nem tanított meg emberként viselkedni :D

2015. márc. 14. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

1./ Beszerzel egyet valamelyik NAV ügyfélszolgálaton

2./ Elkéred egyik ismerősödét, rokonodét, akinek nincs rá szüksége, de kapott.

3./ NAV-os nyomtatványkitöltő programmal kitöltöd, és ügyfélkapun keresztül benyújtod.

Ha nincs ügyfélkapud, akkor kitöltés után kinyomtatod, aláírod, és postán feladod, vagy személyesen beviszed a NAV-hoz (bármelyikhez!).

2015. márc. 15. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!