Létezik valamilyen formában adókárosultak szövetsége, vagy hasonló szervezet?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 14:49
11/12 A kérdező kommentje:
A fizetési kedvezmények osztályán már rég túl vagyok, nem egy, hanem több levelet is küldtem nekik, sőt, magának Vida Ildikónak is. Mint rendesen elutasították, mondván nem tudtam kellőképpen igazolni azt, hogy miből élek (elmondanám: az összes, a megélhetésre és a kiadásokra vonatkozó dokumentumot a rendelkezésükre bocsájtottam). Hallottam egyébként az RTL híradójában nem is olyan nagyon régen, hogy egy nyugdíjas néninek is ugyanezen indokokkal utasították el a méltányossági kérelmét. Nyilván ez az elutasítási formalevél van a számítógépükön, és ezt küldözgetik válaszként. Ebben az országban méltányosságra mi, átlagemberek nem számíthatunk. Az ellenőrzési osztály vezetője pedig biztatott afelől, hogy meg lehet ugyan próbálni újra méltányosságot kérni, de számítsak arra, hogy el fogják utasítani. És az egész ügyben az a szép, amit írtam korábban is, hogy egy általuk elismerten sem létező jövedelmet akarnak megadóztatni.
2015. márc. 19. 07:15
12/12 anonim válasza:
Össze-vissza zagyválsz, ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!