Mikor és milyen formában kell adóznunk és milyen endedélyek szükségesek (SMS rendszer)?
A csapatommal megalkottam egy játékot, segítségre lenne szükségünk!
Szeretnénk a játékba egy SMS fizetési rendszert, mégpedig olyan módon, hogy a megvásárolt emelt díjas SMS-ekért a játékosok játékbeli pénzt kapnak, amit különböző dolgokra költhetnek, vagy éppen el tudnak nyerni másik játékostól egy párbaj során. Az elnyert pénzt, egy x összeg felett ki lehetne majd egy bankszámlára utalni. A félreértés elkerülése végett a játék nem erről szól!
Milyen papírokra lesz szükségem, ez megvalósítható legálisan?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítőkészséget!
Nem véletlen... Ajánlom tanulmányozzátok át az ilyen szolgáltatás íjait és költségét, mielőtt számoltok.
Anno volt egy szolgáltatásunk, emelt díjas sms-el lehetett elérni, az sms-enkénti 490 Ft-ból ami részünk kemény 5 Ft- volt, a többi a szolgáltatóé.
Viszont akkor tényleg valami más megoldást kellene keresni.
Arra nincs esély, hogy kikerüljük ezeket az "emelt díjas SMS szolgáltatókat?"
Esetleg lehet arról szó, hogy banki átutalással fizessenek be a felhasználók?
Gondolom a jogi dolgai ugyanazok annak is, mint egy SMS rendszernek.
Köszönöm a válaszod!
Vállalkozás mindenképp kell majd hozzá, akkor banki átutalással miért ne lehetne fizetni?
Egy elektronikus számlázó program kell hozzá, meg egy felület, ahol meg tudja rendelni a szolgáltatásodat.
A paypal bankkártyás fizetés, meg bizonyos forgalom után elérhető.
Szerintem ott jogi problémákba ütközhettek, hogy a pénzért vásárolt pontokat egymástól elnyeritek, majd ezt kiutaljátok pénzben saját bankszámlára.
Ez burkolt szerencsejáték szervezésnek minősül.
Szerencsejáték szervezésre pedig mint tuggyuk Abszudisztánban csak a Szerencsejáték ZRT jogosult, és Néhány pártközeli sógor, jóbarát , meg Korda Gyuri bácsi..
De remélem tévedek, amúgy remek ötlet!
Köszönöm, én is ezen gondolkodtam, hogy biztosan szerencsejátéknak minősülne a dolog.
Azon gondolkodtam, hogy ki lehetne-e kerülni esetleg azzal, ha ezt pénzvisszatérítésnek neveznénk.
Mondjuk ha a játékos valóban elnyerte a másik játékos játékbeli pénzét, és úgy dönt, hogy ő vissza szeretné igényelni a pénztárcája jelenlegi állását.
Nagyon buta vagyok sajnos a jogi dolgokhoz, esetleg az interneten utána lehet nézni valahol ennek, vagy mindenképpen ügyvédhez kell fordulnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!