Ezert elvihetnek a bortonbe?
Figyelt kérdés
Testveremek helyettem szedtek fel az arvasagi ellatasom,amire mar nem is voltam jogosult,es nem is tudtam rola,hogy kapok ilyesmit. En nem laktam otthon,es ok nem is mondtak,hogy kapok ilyet. Most jott egy ertesites,hogy vonni fogjak a fizetesembol a 110.000 forint tartozast,es 5000 forint eljarasi koltseg megfizetesere koteleztek,amit befizettem.2015. febr. 14. 13:46
1/6 anonim válasza:
Börtönbe nem. De végrehajtást indítanak ellened és le is fogják tőled tiltani az összeget.
2/6 anonim válasza:
Amúgy meg tessék mielőbb, akár fizetési meghagyással behajtani rajtuk a pénzt!
3/6 anonim válasza:
Nem kerülsz börtönbe, de vonni fogják tőled, mint egy tartozást.
4/6 anonim válasza:
Aha, hihető, hogy megigényelték helyetted a támogatást!
Mese habbal!
5/6 anonim válasza:
Mindegy hogy történt, a mesében sem kerülne börtönbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4.-válaszolo, anno sem én igényeltem magamnak, ha nem az elhunyt édesapám. Csak sajnos ugye már nincs koztunk, és a tesvéremék szedték jogtalanul. Én meg eddig semmit sem tudtam rola, koszonom a tobi valaszolonak, te meg légyszíves ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor gorges tovább, komment nélkul.
2015. febr. 15. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!