Ezért megbüntethet engem a NAV?
Ezt az üzenetet kaptam, miután eladóvá vált a motorom, és darabokban szerettem volna eladni a jofogas.hu-n:
"Üdvözlöm! Bontási engedély van erre a motorra? Ha nincs,akkor ezen alkatrészek forgalmazása törvénytelen. Nézzen utána a honlapunkon! [link] 1 hónap türelmi idő áll rendelkezésre, hogy beszerezze a szükséges engedélyeket. Amennyiben továbbra is folytatja törvénytelen tevékenységét,munkatársaink felkeresik és intézkedés alá vonják,aminek súlyos anyagi vonzatai lesznek. Tisztelettel:a NAV műszaki osztálya
NAV megfigyelés alá vonta hirdetéseit. A postai/személyes vásárlást követően adózás elmulasztása esetén eljárásra számoljon,aminek anyagi következményei lesznek."
Én nem venném viccnek, még akkor sem, ha tényleg az.
Őszintén ajánlom, hogy tényleg nézz utána, milyen módon lehet járműtől megszabadulni, ha nem bontóba adod le!
Már nem úgy mennek a dolgok, ahogy régen, minden szabályozva van!
Csinálnak ilyet (bár nem normál usereknél), de arról vagy nem szólnak, vagy nem ilyen lagymatagon fognak szólni.
Bár van műszaki osztálya, de azok inkább árverésekkel foglalkoznak, illetve rendszer karbantartással, és nem ilyenekkel, tehát ez sem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!