Kamerás buszon nem lyukasztottam odafelé, és haveromnak mondtam is ezt, gondolom felvette a kamera. jegy volt nálam vész esetére. Visszafele viszont lyukasztottam, ekkor sem jött ellenőr. Tehát csak a kamera látta, hogy oda nem, visszafele igen...
büntethetnek?
2014. ápr. 16. 13:50
1/10 anonim válasza:
Olvasd el a kérdésedet, gondolkodj rajta és válaszolj rá!
2014. ápr. 16. 13:53
2/10 anonim válasza:
Megbüntethet, de nem érne meg nekik ennyit: egyrészt ki kellene deríteniük személyazonosságodat, kiküldeni felszólítást, aztán bizonyítani tárgyaláson (már ha nem ismered el a bliccelést), hogy tényleg nem lyukasztottál, vagy csak nem látszódott a kamerán (szerintem a kamera nem vesz hangot, szóval mindegy, mit mondtál, hacsak nem fogadnak szájról olvasót a bizonyításhoz).
Persze csak akkor, ha egyáltalán valaki megnézi a videót, ami önmagában eléggé valószínűtlen, mert aligha van a BKK-nak kapacitása arra, hogy végignézesse összes járaton felvett minden percet, hacsak nincs jó oka arra, hogy ezt tegye.
2014. ápr. 16. 13:58
3/10 MrPifta válasza:
csak akkor nézik meg a felvételeket, ha van rá indok, pl. bűncselekmények esetén.
2014. ápr. 16. 14:44
4/10 anonim válasza:
A buszon nem a bliccelők miatt van kamera,hanem ha rablás,rongálás történik,azokat visszanézzék.
2014. ápr. 16. 14:47
5/10 anonim válasza:
De ez ki is van írva valahol a buszon.14:44 es voltam
2014. ápr. 16. 14:49
6/10 anonim válasza:
14:47es nem 44es.
2014. ápr. 16. 14:50
7/10 anonim válasza:
Nem.
2014. ápr. 16. 16:26
8/10 anonim válasza:
Remélem, rendkívül gazdag lettél, hogy megspóroltad azt a pár forintot. A menzán a kaját is el szoktad csenni, amikor nem néznek oda?
2014. ápr. 16. 19:52
9/10 anonim válasza:
Utolsónak köszönjük az erkölcscsősz kioktatást, tudod én is bliccelek a buszon, sőt még meg is lógok az ellenőr elől ha kell, sőt fel is lököm az ajtóban(Természetesen nem bántom, de ha nem enged leszállni, fellökni zokszó nélkül fellököm.), és elszaladok, és sz@rok a jogszabályokra, és nem azért mert született bűnöző vagyok, hanem mert másképp nem tudnék bemenni a munkahelyemre, dolgozni, a Tuskóban pakolgatni 390 Ft-ért óránként a polcra. És akkor nekem még csak gyerekem sincs...
2014. ápr. 19. 18:32
10/10 anonim válasza:
A konkrét kérdésre válaszolva természetesen a kamera nem a bliccelők miatt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!