Tényleg csak saját célra vagy büntetni fog?
Figyelt kérdés
Olx-en volt egy hirdetésem. 4 db régi pénzérme. Felhívott egy pasi,hogy utalná az árát,postázzam. Utalta,én másnap elpostáztam. Ma rákeresve a nevére néztem,hogy a NAV-nál dolgozik. Azt mondta,hogy ő gyűjti a régi pénzérméket.
Számíthatok büntetésre?
Hiszen ez örökségünk volt,a mi tulajdonunk.
Még rá is kérdezett,hogy hány darab van,és őt csak magyar pénzek érdeklik.
Segítsetek :S
2015. jan. 24. 09:11
2/4 anonim válasza:
Miért, mindenki aki a NAV-nál dolgozik feltétlen adóellenőr? Amúgy nem fog megbüntetni, ha magánszemélyként nem üzletszerűen kereskedsz az apróhirdetések között (ez nem áll fenn).
3/4 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de a NAV-osoknak is van olyan ingóságuk, ami nem kell nekik, és akár el is adhatják másnak, valamint akár vásárolhatnak is mástól, ha nem interneten keresztül, akkor a bolhapiacon. Még akkor is, ha netalántán adóellenőr munkakörben dolgoznak.
Semmiféle büntetésről szó sincs. Te árultál magánszemélyként, ő vett, kifizetett, elpostáztad. Ennyi...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2015. jan. 24. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!