Nem kell adózni internetes jövedelemből ha?
Figyelt kérdés
tegyük fel van egy youtube csatornám amihez adsense van kapcsolva, ha paypal-ra kérem a kifizetést akkor azt úgy hallottam nem kell leadózni, csak akkor ha leveszem pay-pal-ról a pénzt. igaz ez?
tehát ha nekem kifizetnek pay-palra és én azt a pénzt el is költöm vagy csak nem veszem le akkor nem fognak előszedni az adózás miatt?
2015. jan. 13. 19:46
11/13 anonim válasza:
Ez nem igaz! Az a pénz már a te jövedelmed, teljesen mindegy, hogy hol tartod, paypal számlán vagy otthon a párna alatt...
12/13 anonim válasza:
De a NAV hogyan lássa, hogy neked Amerikából egy cég XY $-t utal a paypalodra, amihez még bankkártya sincs csatolva?
13/13 anonim válasza:
Nem csak azután a jövedelem után kell adózni, amit lát a NAV, hanem minden adóköteles jövedelem után. Az egy másik dolog, hogy kiderül-e az eltitkolt jövedelem vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!