10 milliárdot el lehet sikkasztani/adótcsalni, hogy ne legyen belőle baj? Csak igen nem válaszokra vagyok kíváncsi nem kérek kifejtést
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 10:58
2/10 anonim válasza:
Simán ha csak100 000ft ot akaraz le buksz
vagy ha van 100 000 ft os tartozásod azt is ki fizetned!!
De ha milliokrol van szó azt nyugodtansenki nem keresei senki nem fog basogatni!!
3/10 A kérdező kommentje:
Ennyi lett volna, több válaszra nem vagyok kíváncsi, sziasztok, és boldog új évet.
2015. jan. 1. 11:06
5/10 anonim válasza:
remélem életedet a börtönben fogod tölteni
6/10 anonim válasza:
2 válasz nem mondható túl reprezentatív felmérésnek. (Hacsak nem abban fogadtál a barátoddal, hogy az első 2 válaszoló mit fog mondani.)
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak egy fiktív kérdés volt, néztem a tv-t és láttam hallottam,hogy egyes embereknek :) több tíz milliárdos a vagyona :) gondolom nem tiszta úton van ez az összeg :) és még mindig szabadon vannak :)
2015. jan. 1. 14:12
9/10 anonim válasza:
gyk biztos tele van adócsalókkal,barom
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg bármelyik Fideszes kollégát a parlamentbe, esetleg írd egy e-mailt Simicskának, hogy tavaly megvolt-e a 10 milliárd vagy csak jövőre tervezi átlépni ezt az álomhatárt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!