Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy tudnám ezt kifundálni...

Hogy tudnám ezt kifundálni valahogy hogy meg is érje, és legális legyen?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy facebook on van egy oldalam, amint mindig felteszem a nyerő tippmix szelvényeimet, de csak utólag , a kifizetett összeggel, de elemzéseket szoktam írni a meccsek előtt!! A lényeg hogy egyre több a követőm és egyre több üzeneteket kapok olyan ügybe, hogy írjam ki előre azokat, akár még fizetnének is érte..! Na már most ezen a részén jobban elgondolkoztam, és a jogi részeken megakadtam..! Mit ajánlotok!? Van olyan oldal amely emelt díjas sms-ekkel oldja meg..!? Az mennyire lehet tisztán!? Gondolom csak adószám létrehozásával nem lehet megcsinálni..!? Ha van valami épkézláb ötleted szívesen fogadnám!? :)

2014. nov. 27. 19:19
 1/4 cydor válasza:

szerintem számodra valóban az emelt díjas sms a legegyszerűbb, de azt tudnod kell hogy kb 2 rész a szolgáltatóé egy rész a tiéd.

mindenképpen csak tanácsadásról lehet szó, és ki kell zárnod a felelősségedet.

viszont valami garancia is kell, hogy nem vezeted szándéksan félre az illetőt.

nyilván nem is utalhatsz arra, hogy ennek valami köze van a szerencsejátékhoz, te segítséget nyújtasz ahhoz, hogy nagyobb eséllyel tudjon nyerő döntést meghozni.

ha bejön az üzlet, akkor érdemes egy tanácsadói weboldalt létrehoznod, ahol "támogatást gyűjtesz" pl letölthető pdf-ben tárod az olvasó elé, a tanácsaidat.

a közvetlen kifizetés pl paypal számlára mindenkinek biztonságosabb, és kényelmesebb mint a direkt átutalás, és sokkal kisebb a költsége mint az sms-esetén.

ha kell segítség, privátban keress meg.

2014. nov. 28. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Leadózod 16 % -l ,a kutya nem fog bántani. A NAV se. Így legális ! Más kérdés ,hogy ki az a barom aki bedől ennek. Persze amióta lószar van ,azóta veréb is van. nem lesz hosszú életű...Aki tudja csinálja ,aki nem tudja tanítja.. Ez vagy TE.
2014. nov. 28. 10:55
 3/4 Enikő64 ***** válasza:
Szerintem nem annyira egyszerű,amint az előző hozzászóló írta.A Tippmix a Szerencse Zrt,tulajdona,ami ugyebár állami vállalat.
2014. nov. 28. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Írj rám privátban és elmondom, hogy hogyan tudnád ezt megoldani, az sms-es ötletet azt felejtsd el sürgősen mivel ott 66% levon magának a szolgáltató.
2014. nov. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!