Saját készítésű meggylikőr (házi pálinkából készítve) fogyasztása vendéglátó egységben legálisan?
Figyelt kérdés
- A vendéglátó egység engedélye (hozzájárulása) megvan
- kb. 5 literről lenne szó
- 1 alkalom esetén
- hol, hogyan tudok leadózni (legálissá tenni) ?
2014. júl. 5. 18:02
1/1 anonim válasza:
Én is szeretnék házi páleszből meggylikőrt készíteni,elküldenéd a receptet?Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!