Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most akkor miújság az Ingatlan...

Most akkor miújság az Ingatlan adóval?

Figyelt kérdés

Véletlen szerüen most hallottam meg a rádióban hogy eltörölték.

Utána néztem gyorsan neten és máshol azt olvastam hogy csökkentették.

Na most akkor mi van vele?

Nekem fontos lenne..2éve vettünk lakást a párommal 6,5millióért...és ezután az adónk 190.000ft.

Segitsetek

2010. jan. 27. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit neked kell fizetni, az a lakásvásárlási illeték, nem pedig az ingatlanadó. Az ingatlanadó a 30milliós érték feletti ingatlanokra vonatkozott. Tehát ezt a 190ezret sajnos ki kell fizetni.
2010. jan. 27. 09:03
 2/5 A kérdező kommentje:

az illeték és az adó nem ugyanaz?

na akkor ...-.-"egy világ tört össze bennem...

(most totál hülyének tünök)

köszönöm

2010. jan. 27. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:

p://www.oriton.hu/vagyonszerzesi-illetek-tanacsok.html

Itt olvashatsz jó tanácsokat!

2010. jan. 27. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, a kettő nem ugyanaz. A vagyonadó egy új adófajta, az ingatlanra törölték, az illeték pedig eddig is volt. Ha most küldték ki a határozatot, akkor most kell fizetned. De kérhetsz rá részletfizetést.
2010. jan. 27. 21:27
 5/5 anonim válasza:

Nem akarok összekutyulni senkit de a vagyonszerzési illeték is az adó egy formája. Igen tényleg ki kell fizetned.

Az ingatlanadó az egy új adóforma lenne, de mivel elrontották a törvényt így nem kerül bevezetésre.("a kormánynak nincs elég ideje megváltoztatni a törvényt")

2010. jan. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!