Csináltasd meg egy könyvelővel, és fizesd is ki neki. Bár rengeteg önjelölt szakember is van 0 szakmai tudással, ezekből szoktak lenni később a sírások...
2010. jan. 22. 12:52
2/11 anonim válasza:
Szerintem is, de ne amatőr könyvelőt. Megéri kiadni rá a pénzt, mert utána már szaladgálhatol fűhöz, fához!!!
2010. jan. 22. 13:18
3/11 anonim válasza:
Töltsd le az APEH oldaláról az ABEV JAVA programot.
Ezzel kicsit egyszerűbb, mert segít értelmezni, h mit hová kell írni, valamint szól, ha valamit kihagytál.
Sztem egy közepes műveltségű ember kis odafigyeléssel meg tudja magának csinálni, különösen, ha semmi kacifánt nincs benne.
2010. jan. 22. 14:38
4/11 JW válasza:
Na igen, pontosan erről beszéltem...Csak aztán, ha mégse sikerül pedig csak egy közepes képességű ember kell hozzá, akkor meg ne csodálkozz, és nyugodtan hibáztasd magadat, hogy ezen akartál spórolni. Láttam én már nem egy ilyen adóbevallást...
2010. jan. 22. 14:41
5/11 JW válasza:
Szól ha valamit kihagytál? :D Tényleg? És azt is tudja, látja mi van az igazolásra írva. Legalább butaságot ne mondjunk már. A bevalláson belüli logikai összefüggéseket vizsgálja, attól hogy elpipálod és nem talál hibát, még nem biztos hogy jó...
2010. jan. 22. 14:43
6/11 anonim válasza:
OFF!!!
Bocsánat, hogy érdemben nem tudok hozzászólni. De eddig nekem a munkahelyem elvégezte mindenkinek az adóbevallását. Idán viszont már mindenkinek saját magának kell megoldania! A kérdésem annyi lenne, hogy nem tudja-e valaki mennyibe kerül egy adóbevallás készítése rendes könyvelőnél? Köszi!
2010. jan. 22. 14:47
7/11 JW válasza:
2-5 ezer forint között szerintem.
2010. jan. 22. 14:50
8/11 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én átlagon felüli képességekkel rendelkezem, vagy született könyvelőzseni vagyok, mert eddig még mindig meg tudtam csinálni a bevallásomat.
Könyvelővel akkor csináltatnám, ha alá is írná, mert ugye, ha hibázik, akkor is engem bírságolnak, nem pedig őt...
2010. jan. 22. 15:27
9/11 anonim válasza:
Menj be a lakóhelyed szerint illetékes APEH hivatalba, és INGYEN megcsinálják neked.
2010. jan. 22. 16:42
10/11 anonim válasza:
Ha nem volt más jövedelmed, akkor Te is meg tudod csinálni, ha letöltöd az APEH oldaláról a programot. A munkáltató által kapott papíron rajta van minden. De az APEH-tól is kérheted, hogy készítse el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!