Adóbevallásomat az APEH ingyen megcsinálja nekem, ha ma leadom a papírokat hozzá? Magánszemély vagyok
Figyelt kérdés
Egy ismerős azt mondja igen, egy könyvelő meg azt, hogy ha február 20.-ig beadtam volna a papírokat csak akkor csinálták volna meg. Az ismerős szerint a február 20 csak a vállalkozókra vonatkozik.2011. máj. 16. 12:35
1/9 anonim válasza:
Szerinted a könyvelő téved, a tudatlan ismerősödnek meg igaza van? Nézd, a hülyeségnek ára van, és te majd megfizeted, ha nem hiszel a könyvelőnek.
2/9 A kérdező kommentje:
látom, igen.....
2011. máj. 16. 12:42
3/9 anonim válasza:
azt hiszem , hogy nem 1 napod volt rá , hogy ezt megcsináld...
4/9 anonim válasza:
Az a februári időpont arra vonatkozott, aki egyszerűsítettet akart beadni!!
De május 20.-ig van a határidő magánszemélyeknek!!!
Én pont ma voltam APEH-ban, mert elakadtam a kitöltéssel, amiben nagyon bizonytalan voltam azt kihagytam, és segítettek kitölteni!!
De teljesen üres nyomtatvánnyal ne menj, mert akkor csúnyán néznek...:D Bár elvileg akkor is segíteniük kell.
Ki nem töltik helyetted csak SEGÍTENEK!!
(nyomtatványt kapsz ott is, ha kell, meg le is adhatod helyben, nem kell külön postára menni)
5/9 anonim válasza:
ja és persze vidd a kitötéshez szükséges munkáltatói papírokat!!!
utolsó voltam
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Utolsó Válaszoló!!!!
2011. máj. 16. 15:08
9/9 Robotur válasza:
Tudtommal ha, csak bér jövedelmed van akkor igen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!