Az APEH elkészíti-e az adóbevallásomat? Két éve is volt ilyen lehetőség
Azért még megpróbálhatod, hátha egy ügyintézőjük "elkészíti" neked. Menjél be egy APEH ügyfélszolgálatra, vigyél minden jövedelemigazolós papírt amid van, húzz a "tájékoztatás" menüponthoz egy sorszámot, aztán kérd meg az ügyintézőt, hogy írjon be mindent a papírjaidról a megfelelő mezőkbe a nyomtatványkitöltő programba, aztán a kész adatlapot nyomtassa ki neked.
Beküldened neked kell majd, ezt nem csinálják meg helyetted, de ha erre kapható az ügyintéző, akkor neked csak annyi lesz a dolgod, hogy a kinyomtatott papírról átmásolsz mindent otthon a saját nyomtatványodra, aláírod, aztán beküldöd postán.
Tavaly én telefonon hívtam fel az APEH ügyintézőt, és telefonon segített a nyomtatványkitöltőben levő bevallást kitölteni, pontról-pontra!!!... :-))
Még jobban is jártam, mintha Apeh irodába személyesen bementem volna (sorbaállás, utazgatás, stb.), így megvolt 10 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!