Ha a főbérlőm nem adózik utánam, és lebukik, engem is megbüntetnek, mert "társtettes" voltam?
Kedves Albérlő!
Egyszerűen nem értem!! Neked ma Magyarországon ez a legnagyobb problémád?! Nem akarlak megbántani, de ha tényleg így lenne, akkor őszintén irígyellek!
Ha csak többek között ez Is a gyötrődésed tárgya, úgy javaslom; igen, jelentsd be, -föl, sőt sürgősen tájékoztasd az APEH-ot, a Polgármesteri hivatalt, a Gyámügyet, az Ombudsmannt, a Határőrséget, a Nemzetbiztonságiakat, természetesen a Yardot, a Minisztertanács elnökét, a Kincstárat, az FBI-t, a KGB-t, meg még aki eszedbejut! Írjál le mindent őszintén, sőt egy kicsit tööbet is valljál be, mint amennyit fizetsz, így leszel becsületes állampolgára fejlőpdő kishazánknak!!
(bocs, azért ne sértődj meg, de ez annyira magas labda volt!...)
Kedves Utolsó Válaszoló!
1: Nem ez a legnagyobb problémám, de a gyakorikerdesek.hu szabályzata nem tartalmazza, h ezen az oldalon az ember kizárólag csak a legnagyobb problémájával kapcsolatos kérdését teheti fel.
2: Honnan veszed, h gyötrődöm??? Ez csak egy kérdés, ha te olyan érzelmeket látsz mögötte, amik a kérdés szövegéből nem derülnek ki, akkor azt csak magadtól találhattad ki, nem?
3: Fel akarom jelenteni? Ezt írtam korábban:"nem akarom feljelenteni".
Konklúzió:
Feltettem egy ELDÖNTENDŐ kérdést. Néhányan mégis úgy reagáltok, mintha a főbérlőm ellen terveznék merényletet.
Szóval érdekes, h ahelyett, h igennel vagy nemmel válaszolnál, és esetleg azt a válaszodat fejtenéd ki, inkább kitalálsz magadtól dolgokat és felháborodsz.
Két dologra tudok csak gondolni: az egyik, hogy egy olyan ember (esetleg éppen főbérlő) vagy, akit valamilyen sérelem ért a múltban, és a sérelmeid hatása nyilvánul meg a reakciódban is; a másik, hogy nem tiszta a lelkiismereted (pl. nem adózol, pedig kötelességed), és ezen a weblapon harcolsz a lelkiismereted tisztaságáért, pedig azt magaddal kellene lerendezned.
Megnyilvánulásod inkorrektségét hozzászólásod utolsó sorainak cinikussága csak tovább erősíti.
Feltettem egy kérdést. Ha tudod rá a választ, megtisztelsz, ha válaszolsz; ha nem tudod, foglalkozz mással.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!