Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi lenne a kenyér ára, ha...

Hyperatis kérdése:

Mennyi lenne a kenyér ára, ha nem lenne adó?

Figyelt kérdés
Rengeteg hazánkban a nagy tudású közgazdász. Legyen olyan kedves közülük 1 megválaszolni a fenti kérdést! Kérem csak olyan válaszoljon aki, felfogta a kérdést, ért hozzá, és kiszámolta, tehát hiteles számot tud róla elmondani. Előre is köszönöm!

2014. júl. 16. 13:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Pontosan erről beszéltem! :D

Még én lettem a buta, mert nem kívánok adót fizetni egy maffiózó rablóbandának, és nem veszem be, amit a lefizetett, vagy agymosott "szakemberek" próbálnak bemagyarázni !! Apropó te is "szakember" lennél, vagy csak egy 3-ad rangú kocsmai kiégett senki, aki apáskodni akar minden felett, mert egy impotes zavarodott agyú hulladék :D:D A másik meg le akar lomboni.. nézd? mindjárt sírok: :( , de csak azért, hogy legalább ebben sikeres legyél, ha már semmiben nem vagy az :D lógófütyis...

2014. júl. 31. 11:00
 12/23 anonim ***** válasza:

Hyperatis, szerintem ne írj többet. :)

Elég együgyű ember lehetsz...

2014. júl. 31. 22:45
 13/23 A kérdező kommentje:
Te és az ostoba fajtád meg is érdemli, a sorsát. És ez engem teljesen hidegen is hagyna egészen addig a pontig, ahonnan arról beszélhetünk, hogy hatással vagytok az én életemre is... Tehát senkit nem érdekel, hogy mennyire ostobák vagytok, ha nem miattatok szopna az emberiség intelligensebb hányada. És ne kezdjünk el arról vitatkozni, hogy én vagyok a buta, mert csak annyit kell tennie bárkinek, hogy elolvassa mit reagáltok, és hogyan. E a tipikus nem írok sokat, de az határozott legyen, hogy ne lehessen belekötni semelyik oldalról sem, illetve ne derülhessen ki, hogy valójában milyen üres agyú kiégett szar vagyok.. 0 érzelem 0 intelligencia 0 indok.. Várj ilyet én is tudok: "Szerintem ne válaszolj többet. Elég hülye lehet az anyád." Zseniálisan csináljátok! Komolyan! Igazi gyöngyszemei vagytok a Földnek!
2014. aug. 1. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:

" E a tipikus nem írok sokat, de az határozott legyen, hogy ne lehessen belekötni semelyik oldalról sem, illetve ne derülhessen ki, hogy valójában milyen üres agyú kiégett szar vagyok.. "

Ennél sokkal jobb az, amikor sokat írok, és kiderül mindez...

2014. aug. 1. 11:39
 15/23 A kérdező kommentje:

"Ennél sokkal jobb az, amikor sokat írok, és kiderül mindez..."

Ennél sokkal rosszabb az, mikor keveset írsz és még abból is kiderül, milyen egy üresfejű blfasz vagy, akinek még önálló gondolata sincsen...

Áruld már el mi a hasznod abból, hogy a maffiát véded?

Vagy csak egy pszichopata vagy akinek nem kell indok? Erre élvezel, most őszintén?... Inkább kezdjük itt:

T U D S Z B E S Z É L N I?

2014. aug. 1. 17:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Hyperatis!

Először is feltettél egy kérdést, amit nem lehet konkrétan megválaszolni, mert rengeteg tényező befolyásolja, ráadásul napról napra. Ez még nem is lenne baj, és nem ez a lényeg.

A baj az, hogy lenéző vagy, megveted az embereket, és úgy teszel, mintha te valami kívülálló ember lennél, és nem itt élnél közöttünk. Ez már a kérdésedből és a kulcsszavakból is kiderül. Ezt csak megerősíti az első reakciód az első két normális válaszra.

A többi reakciód is csak a fentieket erősíti. Mindenki tud arról, amiről te is. Tudjuk, hogy mi megy az országban. Tudjuk, hogy drága minden, tudjuk, hogy keveset keresünk, tudjuk, amiket leírtál.

De lenne egy kérdésem hozzád.

Tettél már valamit annak ügyében, hogy ezek a dolgok megváltozzanak? Ne haragudj, ha azt mondom, hogy nem hiszem. Ilyen agresszív ember, aki mindenkit és legfőképp saját magát utálja, mert képtelen az életén változtatni, és ezért mindenkit szapul, az országot, a politikusokat, a pékeket, a válaszolókat, mindenkit és mindent, mert csak a rosszat látja mindenben, az az ember nem hiszem, hogy túl sokat tesz a világ jobbá tételéért.

Kicsit nézz önmagadba, remélem meg fogsz változni, meg fog változni a gondolkodásmódot és látásmódod, szeretni fogod önmagad és az embereket. Ha ez így lesz, akkor pár év múlva olvasd vissza, amiket ide írtál... csak azért, mert most úgysem fogod fel azt, amit most leírtam.

Ui.:

(Én vagyok a hetedik válaszoló, a 42 Ft-ot nem véletlenül írtam... néz utána a Galaxis útikalauz stopposoknak :)

(A 9. válaszoló is én vagyok, itt kicsit ironizálni akartam, mert nem olyan egyszerűek a dolgok... :)

(A 12. is én vagyok :)

Ja, és az remélem kielégítettem a vágyadat, amit üzenetben kértél tőlem ;)

Az üzenet témája: teretardált2000

Az üzenet szövege: Mi van nem tudsz beszélni te ostoba! Csak makogni vagy képes?

2014. aug. 2. 00:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Te is nagyon jól tudod, hogy nem a válasz kiderítése érdekében tettem fel a kérdést. Én ezt a mentalitást támadom, amit leírtál az összes válaszodban. Ha tudod, hogy mit művelnek az országban, akkor minimum felháborodsz ahol csak lehet, gyengíted a jelenlegi rendszert, és ha kell egy elvetemült barmot támogatsz, akinek egyébként tudod, hogy igaza van!! Erről szól a történet. Így a büdös életben nem lesz változás, ha még ennyit sem teszel meg. Az első válaszolók, gyakorlatilag el akarják hitetni, hogy minden rendben az országban. Ezek miatt kell NEKEM nem csak rapliznom, hanem komolyabb erőfeszítést tennem... De hol a probléma gyökere, ha nem pont itt? Ezek egyértelműen ellenségek! Aki pedig ártatlan nem fogja észrevenni, hogy valami baj van a világgal, ha nem hatolok bele a személyes terükbe. Ezek dolgos családemberek, azt hiszik mindent jól csinálnak! Pedig "alapvetően" nem jól csinálják! Én bármikor készen állok megváltozni! Ismerem annak a módját is, hogyan lehet drasztikusan csapást mérni a jelenlegi rendszerre. De ahhoz az kell, hogy a dolgos családember megkérdőjelezzen mindent maga körül, hogy diszkomfortot érezzen a legnyugodtabb pillanataiban, pl. amikor a gépe előtt ül jóllakva. Ezért kell mocskolni! Ha ez megvan könnyebb lesz az átmenet, ha eljött az ideje..Szerinted hányan készek erre?: [link] Ha pedig nem válik be a módszerem, akkor elmondhatom: Én mindent megtettem.. Amúgy te a 8-as voltál. A 9-es egy másik faszkalp!
2014. aug. 2. 09:41
 18/23 anonim ***** válasza:

"Amúgy te a 8-as voltál. A 9-es egy másik faszkalp!"

Te nyomorék kérdező, a 8-as az TE voltál! :D Na ez az, amikor valaki ennyire buta, és ennyire hangos. Nagy baj van abból mindig! Szerencse, hogy az oktatásunk még nem süllyedt odáig, és még mindig elenyésző a kisebbség, aki ennyire szegény...

Általában a hőbörgők csak a rendszert szidják. Akibe értelem szorult, az reális alternatívát ismertet.. A jobbik szokott ilyen buta szlogenekkel jönni: Kiűzzük a multikat! Hogy ki fog akkor munkát adni, az már nem téma. Megemeljük a minimálbért nyugati szintre! Hogy melyik vállalkozó fogja tudni ezt kifizetni, az nem téma. De ne is csináljunk politikai kérdést egy üzleti (?) kérdésből.. :)

2014. aug. 2. 10:32
 19/23 A kérdező kommentje:

Nos ha neked igazad van, akkor nekem is az volt... Könnyű elnézni, ahogy azt is könnyű felismerni, hogy csak kötekedsz. Ott van a megoldás a linkben, ha nem vetted volna észre. Amit pedig a jobbik mond abban van igazság. Az, hogy te nem érted az más kérdés.

-Ha kiűzöd a multikat, akkor a magyar termelő fog neked munkát adni.

-Ha nem a külföldi terméket veszed, akkor előbb utóbb a magyar gazdaság helyreáll,

-Így a fizetés is felugrik.

-Nem a vállalkozó, (befektető) fizeti a béredet, hanem az aki megvette a termékedet, amit legyártottál...

-Szerintem se csináljunk és, akkor mehetnének a multik a francba, de mivel ez politikai kérdés nem fognak menni, mert jelenleg ők a hadsereg, és meg vagyunk szállva, gyarmatosítva.. Kár, hogy az oktatásunk olyan bugyuta szintű, hogy az elnézett sorokat, helyesírást, osztályozza, nem pedig a mondanivalót, amik a sorok között vannak megbújva..

De még egyszer mondom ott van egy reális megoldás a linkben, amire az agymosott fajtád az életben nem lesz hajlandó. Nem kell itt vasvillákkal multikat kergetni, mert az parasztvakítás csak, nem megoldás. A rendszer alapvetően hibás érted ? Az nem rendszerváltás, amire te gondolsz és a többség... Szerintem az a rendszerváltás, amikor fogja magát 5 millió ember a 10-ből és újragondolja az életét. Kimegy ás egy passzívházat, belebújik, megtermeli a kaját vizet benne, lecsökkenti az energiafogyasztását, kiépíti a szomszéddal a kommunikációs, elektromos hálózatot.. Akkor lenne rendszerváltás és nem kellene arról vitatkozni, hogy kié az ország, mert aki elveszi a kiépített önfenntartó rendszeredet eleve csak a helyedbe lép, és nem okozott kárt.. ráadásul már tudod, hogyan kell felépíteni 200km-rel arrébb. Ha önfenntartó vagy, nem kell fizetni adót, ha nem fizetsz adót nem akarnak birtokolni sem, ha nem vagy a birtoka senkinek, akkor vagy szabad.. Persze te továbbra is buzgón ingyen mosod az elit összefosott alsóját, miközben azt képzeled, hogy finom tortát eszel..és nem értesz az egészből semmit, hogy én miért undorodom attól, amit csinálsz.. 9-es vagy 10-es igazából leszarom csak legyen munkátok..

2014. aug. 2. 19:45
 20/23 anonim ***** válasza:

A linkedet meg sem néztem. Tudod, ez az eredménye annak, hogy alpári bunkó és ostoba a stílusod. Látszólag nem vagyok kíváncsi a véleményedre, a mondanivalódra. Ha változást akarsz, először fel kellene venned valami építő stílust.

"Ha kiűzöd a multikat, akkor a magyar termelő fog neked munkát adni"

Ha a magyar termelő versenyképes lenne, most is tudna munkát adni...

"Ha nem a külföldi terméket veszed, akkor előbb utóbb a magyar gazdaság helyreáll"

Ha nem a külföldi terméket veszed, akkor kevesebb mindent vehetsz meg a pénzedért, mert a magyar termék jellemzően túlárazott, hiszen a termelés a tőkehiány miatt korszerűtlen.

(A megoldás lehetne, ha az anyagi tőke hiányunkat pótolni, vagy helyettesíteni tudnánk szellemi tőkével. Nem tudjuk. Nálunk a hőbörgés nagyobb divat, mint a tanulás és gondolkodás.)

"Nem a vállalkozó, (befektető) fizeti a béredet, hanem az aki megvette a termékedet, amit legyártottál"

Ennek semmi értelme. Vagy jól értem, hogy neked mindegy, hogy ki a vállalkozó, egy multi, vagy Tóth Tihamér? A vásárló úgyis ugyanaz.. Neked amúgy még nem volt soha vállalkozásod, ugye? (Persze, hogy nem, 18 alatt nem lehet...)

"Szerintem az a rendszerváltás, amikor fogja magát 5 millió ember a 10-ből és újragondolja az életét. Kimegy ás egy passzívházat, belebújik, megtermeli a kaját vizet benne, lecsökkenti az energiafogyasztását, kiépíti a szomszéddal a kommunikációs, elektromos hálózatot.."

Aha, jól van... Akkor most rendszerválts! De azt azért áruld el: A passzív házadba a hőszigetelő üvegezést honnan fogod beszerezni? A villanyvezetékeket? A konyhába az edényeket? Legyártod? Vagy azért jó lenne, ha ezeket valami felvilágosulatlan ostoba rendszerben valami elnyomó szemét vállalkozó legyártatná neked a végletekig kihasznált droidjaival, nem? Hidd el nekem, én NAGYON szeretném, ha te búcsút mondanál a civilizációnak, és a hülye elméletedet elvinnéd jó messzire, és megpróbálnád megvalósítani!

2014. aug. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!