Mennyi idő eladni valamit vaterán?
Figyelt kérdés
van egy xbox 360as konzolom és szeretnék megválni tole. csak nem tudom hogy kb mennyi idő alat lehet eladni ilyesmit ha normális áron hirdetem meg2014. febr. 27. 23:02
1/4 anonim válasza:
miert, barhol mashol mennyi ido eladni? ha olcson adod, gyorsan megveszik, ha dragan, lassabban. van belole elado eleg, ha tenyleg gyorsan akarod eladni, add olcsobban mint a tobbiek.
nem a vatera arulja a termekeidet es nem a vatera veszi meg, hanem a vevok, a vatera csak feluletet ad ehhez. ha vonzo a termeked, megveszik, ha nem, nem.
2/4 anonim válasza:
Ha reális áron árazod be akkor gyorsan el fog kelni hisz nagyon keresett termék az xBox 360 én is adtam el párat naponta minimum 5 hívás volt de emelé még tedd fel Apród-ra is az a legnézettebb oldal jelenleg, szerintem 1 héten belül simán eladod persze ha tényleg reális áron hírdeted !
3/4 anonim válasza:
csak az artol fugg, nefeledd hogy hasznalt termekrol van szo es a vevonek ugy kell ereznie joljar, ha a te gepedet valasztja.
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom de már egy éve eltünt a kutyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!