Amennyiben bemegyek a navhoz, hogy nézzenek rá a munkáltatóm befizette-e a tőlem levont járulékokat kitudódhat, hogy én voltam a hunyó?
Ügyfélkapun lekérdezve nem találok befizetett adatot.
Munkáltatóm azt mondja, hogy ő fizeti.
Mit tegyek?
Egyébként a munkáltatód adófolyószámláiról nem fognak Neked információt adni a NAV-nál. Ahhoz meghatalmazás kell a cégtől, ilyet pedig biztosan nem fogsz tudni beszerezni tőlük.
Ha nem fizeti az adót, járulékokat, akkor majd inkasszálják a cég bankszámláját. Ebből Neked hátrányod nem keletkezik semmilyen szempontból.
Ott az első foglalkoztatás elkezdődött, de nincs befejezés időpont majd kezdődött az új.
A biztosítási jogviszonynál folyamatosak az adatok, ott a befejezést napra követi a következő kezdés.
Remélem érthető.
Akkor most több munkahelyről beszélsz?
Melyiknek nem találod az adatait?
Ki adta be az adóbevallásod és mi alapján?
Gyakorlatilag egy cégnél dolgoztam. Elméletileg a cégneveket változtattak közbe.
Adóbevallást én készíttettem a munkahelyemtöl kapott papirok alapján.
Aki navval akarta elkészíttetni a nav visszaküldte, mert nem talált adatot erre az időszakra (1 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!