Az lenne a problémám hogy még nem jött meg az adócsomagom?
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy még mindig nem jött meg az adócsomagom. A tavalyi évben megérkezett, akkor csináltam először adóbevallást. Nem tudom hogy az lenne a probléma, hogy a legutóbb az ügyfélkapun keresztül lett megcsinálva?
Meg egyáltalán hol tudom ezt elintézni?
Köszi a választ előre is.
Értem. Köszi a válaszokat. Hát nekem se tájékoztató nem jött. Se üzenet az értesítési tárhelyre az ügyfélkapura, se sehova.
Nagyon örülök. Akkor gondolom ez miatt utazgathatok...
Istenem! :D
Szerintetek én tudom ennek mi a menete. :D
Ha tudnám akkor nem kérdezném. Kérdezősködtem ismerőseim körében. És mindenki kapott levelet a navtol.
Mivel azt írtad, hogy küldenek tájékoztatót, és hogy a levélnek az ügyfélakpun kell lennie. És ezek egyike se történt meg, így azt gondoltam hogy valami rendszerhiba miatt kimaradtam.
Ha tudom, hogy azt a nyomtatványt egyszerűen letölthetem az ügyfélkapuról is. Akkor nem tettem volna fel kérdést, és nem feltételeztem volna hogy el kell mennyek egy nav irodába a megfelelő dokumentumokat elkérni.
De szerintem inkább elmegyek egy könyvelőhöz. Az a biztos.
Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!