Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Három éve vagyok munkanélküli,...

Három éve vagyok munkanélküli, ma kaptam egy levelet a NAV tol hogy nincs rendezve az egészségbiztosításom három éve és töltsek ki egy nyilatkozatot magamról. Lehet ebből valami problémám?

Figyelt kérdés
Igazából közbe közbe dolgoztam de nem voltam bejelentve, mert nem jelentettek be. most kérhetik utólag a három évnyi egészségbiztosítási hozzájárulást vagy mi a legrosszabb amit történhet? Van valakinek tapasztalat ilyen téren? Hogy záródott le az ügye?
2012. jan. 20. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mit kell kitöltened?
2012. jan. 20. 22:43
 2/19 A kérdező kommentje:
küldtek egy papírt ebben a levélben hogy nyilatkozzak róla hogy miért nincs rendezve a tbm és ott vannak felsorolva lehetőségek. Pl mert külföldön tartózkodok vagy gyesen vagyok meg ilyesmi, de azt nem láttam rajt hogy azért mert munkanélküli vagyok.
2012. jan. 20. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
mert ha munka nélküli vagy akkor elvileg szorgosan jársz a munkaügyi központba. Haverom is sz*rt az egészre aztán neki is elkezdték küldözgetni a csekkeket
2012. jan. 20. 22:57
 4/19 A kérdező kommentje:
Én nem járok a munkaügyi hivatalba munkát normálisat nem tudnak ajánlani pénzt nem adnak igazából csak feleslegesen ülnék ott napokat és attól még a bm nem rendezett.
2012. jan. 20. 23:08
 5/19 A kérdező kommentje:
a bm helyett tb akartam
2012. jan. 20. 23:08
 6/19 anonim ***** válasza:
12%
ez világos de ha bejársz csak akkor rendezett a viszonyod, mert pl. ha nem akkor a háziorvasnál is piros lámpát kapsz (persze ettől még ellátnak)
2012. jan. 20. 23:09
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
ja amúgy pénzt is adnak (utalnak), ha jogosult vagy rá
2012. jan. 20. 23:12
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
attól hogy bejár a munkaügyibe nem lesz rendezve a viszonya csak ha segélyt kap akkor.
2012. jan. 20. 23:25
 9/19 A kérdező kommentje:
lécci a kérdésre nem tudnátok válaszolni? :-)
2012. jan. 20. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Ebben az esetben a pénzt előbb-utóbb behajtják rajtad kamatostul. Szóval ha dolgoztál és van pénzed, akkor mielőbb fizesd be, amíg nem olyan nagy rajta a kamat.
2012. jan. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!