A posta írt, hogy vámot kell fizetnem. Kicsit késve be is adtam a papírokat, de ők 27% helyett 35%-ot számoltak fel. NEM írták, hogy van kezelési vagy raktározási díj, sehol nem hívták fel hasonlóra sem a figyelmemet, most akkor mit tegyek?
És a postát meg KU*VÁRA KIFIZETTEM!
Amúgy SEMMILYEN tájékoztatást nem kaptam, hogy mi mennyibe kerül és, hogy hol lehet önállóan elintézni!
A postának a szállítást fizetted ki, nem azt. hogy vámügyintézzenek neked...
Az meg ha tagadod ha nem 100%, hogy kaptál értesítést (csak ahogy az értelmi képességeidet elnézem el sem olvastad....), mert megbízás nélkül a posta (és más sem) NEM INTÉZ VÁMÜGYINTÉZÉST, mivel az PÉNZBE KERÜL NEKI és hülye lenne megtenni megbízás nélkül...
Nagy I.
Tudatlan vagy és a fejed helyén segg van!
Az "isten" szó egy sima főnév, nem kell nagy betűvel írni, csak ha a bibliai "Isten"-re utal vele az ember, ami tulajdonnév.
De jó próbálkozás volt, majdnem sikerült. Kár, hogy így csak még hülyébbnek tűnsz, mint eddig ;)
Akkor lenne főnév ha nem egy Istenre gondolnál.
De mivel előtte volt, hogy "Úr", így nyilván nem az istenekre gondoltál mint főnévre.
:)
Lassan megadhatnád a címet, kezdesz kicsit fogyatékos lenni, ide jössz, nem is a kérdésre írsz választ csak beszólsz.
Ha szeretnéd bajod lehet! Tőled függ!
Nem gondolom, hogy te azon a szellemi szinten lennél, hogy nyelvtani kérdésekről eredményesen tudnál velem vitába szállni. Maradjunk ennyiben.
Más részről ne legyél már nevetséges, interneten, anonim erőszakkal fenyegetőzni mindennek a legalja. Mégis, mi bajom lehetne? Idejössz és csúnyán nézel majd rám? :) Már a kertbe is félek kimenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!