Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kell adóbevallást csinálnom?

Kell adóbevallást csinálnom?

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben dolgoztam 2 hetet...nov 16-30.ig azt ott hagytam kaptam megszüntetőt...tegnap egy ismerősöm kördezte ki fogja csinálni az adóbevallásom..és igencsak meglepődtem...mondta ő kapott egy kisebb papírcsomagot az APEH-tól édesanyám is...mind3an ugyanott dolgoztunk (közmunka) én nem kaptam semmiféle papírt...most mi a teendőm? A volt munkáltatómhoz kell ezügybeb fordulnom? Azóta más munkahelyem van és az itteni könyvelő azt mondta azért nem kaptam papírt mert nem volt mêg adóbevallásom(tényleg nem) és, hogy neten is kilehet ezt tölteni...mit tegyek??
2014. febr. 5. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek küld a NAV "csomagot". Ettől függetlenül ha volt az előző évben adóköteles jövedelmed, akkor igen, kell készítened adóbevallást.

A kilépő papírjaid köt meg kell legyen a jövedelmed összesítő papírkának, az alapján kell kitölteni. A NAV honlapjáról letölthető a nyomtatvány, illetve a program.

2014. febr. 5. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen közben megtaláltam a papírokat amit a megszüntetővel kaptam..., könyvelő a polgármesteri hivtalban nem csinálja meg?
2014. febr. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!