NAV elenged 85 000 Ft-os TB tartozást?
Nem dolgozok pár éve és nem tudtam, hogy a TB-t az önkormányzat fizetné, mert a munkaügyi központban nem monták :(.
Most jött visszamenőlegesen 85 ezer Ft tartozásról csekk. De nem dolgozok, nincsen lakásom, házam, autóm, semmim sem. Azt monták kérjem hogy engeggyék el. Megírtam a kérvényt. Mennyi az esélyem, hogy elengedik ? Hogy fizessem ki? Lehet az, hogy ilyent nem engednének el? Milrt a szegény embert sanyargatnak ilyen adóval?
"Nem járok orvoshoz szerencsére, de jobban belelátok a dolgokba, mint Te ugyanis én orvos vagyok. Okoskodni te okoskodsz itt. Én a tényeket közlöm. Nálunk 1 hétre adnak MR időpontot, ha magánúton kifizeted. Persze egyszerűbb másokat szidni és okolni, mint tenni valamit...."
Akkor itt a lényeg. Te nem f_sz másik oldalán állsz. Menj el egyszer betegként a kollégáidhoz! Hatalmas élmény lesz, garantálom, hogyan bánnak az orvosok emberekkel.
De orvos vagy, így mindig megmagyarázod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!