NAV elenged 85 000 Ft-os TB tartozást?
Nem dolgozok pár éve és nem tudtam, hogy a TB-t az önkormányzat fizetné, mert a munkaügyi központban nem monták :(.
Most jött visszamenőlegesen 85 ezer Ft tartozásról csekk. De nem dolgozok, nincsen lakásom, házam, autóm, semmim sem. Azt monták kérjem hogy engeggyék el. Megírtam a kérvényt. Mennyi az esélyem, hogy elengedik ? Hogy fizessem ki? Lehet az, hogy ilyent nem engednének el? Milrt a szegény embert sanyargatnak ilyen adóval?
Köszönöm a tippeket és az együttérzést. Nem fizettem sose se a TB-met. Ezután se fogom ! pont
Arra találták ki az ellenőrzést hogy a feketemunkás fizesse. Kifehéríssék a gazdaságot. Munkanélküli ne fizesse már. Ez nem fer.
Mivel egy komoly esés volt, a combizom szakadást azonnal megállapították, viszont annyira feldagat anyám lába és tele lett folyadékkal.
Ma majd ha anyukádnak is lesz hasonló, és ilyet mondanak neki, kíváncsi vagyok, te is lelkes tb fizető maradsz továbbra is. Nem hinném.
Ha voltál ilyen helyzetben, akkor magyarázhatsz. Addig nem hiszem.
Persze mert hihető, hogy te páréve csak vegetálsz és úgy élsz meg,hogy semmit nem dolgozol.
Ne fizesd majd levonják az örökségedből,kamatostól.
gyógyszer kb semmit se gyógyít meg, csak fájdalmat csillapít, placebó és talán szinten tart. Viszont sokkal több MELLÉKHATÁSA van, amitől más betegségeket kapsz és hozzászoksz :P
Én soha nem szedek gyógyszert, ezért. Nem is kell ellátás, de ne is hajtsanak be tb-t :P
Ez igazságtalan.
"Én kifizetem az 50 ezret MR-re. Mellesleg kíváncsi vagyok mekkora lenne a szemetek anyukáddal, ha tb nélkül az orvos azt mondta volna 15 e csak a vizsgálat. Vagy mondjuk patikában nem 10e Ft lenne a gyógyszer, hanem 60. Könyörögnétek a tb fizetésért...."
Nem 50 ezer hanem 25 ezer az MR, és oda is csak 4 hét múlva volt hely. Így oda is várni kell, szerintem ez mindent elmond.
Ja pénzt így is kellett adni az orvosnak. Gondolom te mostanában nem jártál orvosnál.
Okoskodj csak tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!