Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Igaz a hír, hogy akinek...

Igaz a hír, hogy akinek gyereke van attól nem fognak adót vonni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
MElyik országban?
2014. jan. 4. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen. Akinek 3 vagy több gyerek van és eddig nem tudja kihasználni teljesen az adókedvezményt annak ezentúl a Tb kontójára is kihasználhatja.

Szóval ha van egy gyereked vagy kettő és mindketten dolgoztok ti nem látok belőle semmit.

2014. jan. 4. 15:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Tegnap mondta az egyik kolléganőm, hogy akinek gyereke van attól nem vonnak adót. Gondoltam akkor én is szülök.
2014. jan. 4. 15:18
 4/8 anonim válasza:
100%
Persze, kutyaadóból tervezik fenntartani az országot...
2014. jan. 4. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan elhitted?

Szerinted ha a családosok nem fizetnének adót, miből finanszírozná az állam az oktatást, az egészségügyet, az utakat, a kórházakat... lehet szidni mindet, de ha nem lennének, gond lenne, és ha nem adóból lennének fenntartva, a lakosság nagy része nem engedhetné meg magának még azt sem hogy a gyerekének érettségije legyen, a műtétekről meg nem is beszélve.

Komolyan csak azért szülnél, hogy ne kelljen adót fizetni?

2014. jan. 4. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért havi 80000 nekem is jól jönne!
2014. jan. 4. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, szülj, gyorsan 3-at. Ugyanis, ha van 3 gyereked, s 230000ft a bruttód, abból kb. 227000ft-ot kézhez kapsz.
2014. jan. 4. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Családi adókedvezmény már van jó pár éve, neked ez újdonság?
2014. jan. 4. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!