Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Anyukák ti kaptatok a nAv-tól...

Anyukák ti kaptatok a nAv-tól papírt hogy fizetni kell? sos kéne nagyon!

Figyelt kérdés

Én most kaptam és nem tudom értelmezni most akkor mit kell befizetni?

Megfizetendő pótlék? Vagy a Adónemen tartozás alatti összeget????? Totál nem tudom!

2013. szept. 10. 23:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Basszus! Itt irja! Lefotózom neked!
2013. szept. 11. 00:13
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

Bocs fordítva fotóztam!

2013. szept. 11. 00:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát bizony ezt a pénzt várják tőled.. a tavaly év végéig kiszámolt késedelmi kamatokkal (9 ezer) együtt. :(
2013. szept. 11. 00:20
 14/21 A kérdező kommentje:

Na az szép! Hát mindenesetre nagyon köszönöm a segítségedet! Pont most fogok kórházba menni holnap és szülni,de ennek hatásár lehet még ma megtörténik!

Még valami? Lehet kérni részletekbe a befizetést??

2013. szept. 11. 00:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Húha.. Hát nehogy emiatt megszülj ma! :)

Először is nyugi, lehet részletfizetést kérni, persze. Másodszor meg, nézesd meg még egyszer azt a bevallást, (esetleg azzal aki készítette) hogy tényleg jó-e úgy.. és ha jó, és jogos a befizetendő összeg, akkor meg kell rá kérni a részletfizetést a NAV-tól. Meg szokták adni. Sőt, a késedelmi pótléktól meg tekintsenek el - ezt is meg kell kérvényezni, ezt általában el szokták engedni.. de nem törvényszerű.

2013. szept. 11. 00:26
 16/21 anonim ***** válasza:
A 2012-es bevallásba (amit idén májusban készíttettél) abba nincs befizetendő (vagy visszaigénylendő) összeg? Nézd meg, nehogy még az is meglepetésként érjen.
2013. szept. 11. 00:27
 17/21 A kérdező kommentje:

Jó ennek utána járok,nagyon köszönöm mégegyszer a tájékoztatást! Nagyon rendes tőled hogy ennyit segítettél.

Minden jót neked,szia!!!!

2013. szept. 11. 00:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt már bekerestem mindenhol,de nem találom,azt hiszem az anyósoméknál van!
2013. szept. 11. 00:29
 19/21 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit, nem volt nagy ügy (nekem). Neked annál inkább, mert most kellemetlen meglepetés ért. :(

Mielőbbi gyors és könnyű szülést Neked. :)

2013. szept. 11. 00:31
 20/21 anonim ***** válasza:
én is kaptam ilyet,kemény 2000Ftról,holott évek óta gyesen vagyok csak,és o Ftos a bevallásom. Nem is értem.
2013. szept. 11. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!