Melyek a leggyakoribb könyvelőprogramok?
tudom, hogy könyvelőirodák tensoftot, apollot szoktak használni, nagyobb cégek meg SAP-t
mik a leggyakoribbak?
Szia!
Mi még ebben az évben a CobraContoWin+-t használjuk, de ennek nár megszűnt a támogatása. Mi valószínűleg az RLB-re fogunk áttérni jövőre.Olcsó is,jó is,és most nyáron fogják kihozni az új verziót.
A köynvelőirodák áltlaában RLB-t használnak, én magam is.. Olcsó és jó, a lekérdezés ugyan kissé nehézkes, és a paraméterezésnél nagoyn kell figyleni, de tud mindent, ami kell, azonban a mérlegbe és eredméynkimutatásba belekerekt, tehát figyelni kell rá. A Cobra a legrosszabb, azt ne vegyél, mert én is dolgoztam vele, még 2004-05-ben, akkor egyszerűen ha már feladtad és a következő hónapot is, nem tudsz egy rendes főkönyvi kivonatot kérni modjuk márciusra pl júliusban, nem és nem.. Egéybként is nehézkes a kezeése.
Egéybklént mindig a felhasználó igénye dönti el, mit akar,a nagyon drága programok bonyolultak és nem biztos hogy jók az igényeknek.Írd be a kérdésedet a ggole keresőbe, kiad egy csomó választ és tesztel is, véleményeket is ad ki már felhsználóktól.
Ami még az RLB mellett szól, hogy felhasználóbarát és rugalmasak, segítőkészek a fejlesztők, és nem kell, hogy kiszálljanak telepíteni, letöltöd a demót, kipróbálod, ha tetszik, akkor megveszed ( úgy 50 ezer +áfa a többcéges, asszem.) Ha megveszed, alküldik az éles telepítólemezt a kulccsal együótt, aztán hajrá! Lehet dolgozni. Alpaból az árban ven egy primitívebb bérprogi és egy tárgyi eszköz program is, de ezzel a primitív bérprogival is jól lehet számfejteni+ át is adja abevallásokat, mérleget anyk-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!