Kismamák/anyukák ti megkaptátok már az adóból visszajáró pénzt? Mikor adtátok be a bevallást?
Figyelt kérdés
Alényeg a következő: Édesanyám már beadta februárba a papírokat az apeh-hoz hogy ők csinálják meg a bevallást.Amikor megcsinálták kiküldték neki hogy nézze át és ha mindent rendben talál akkor nem kell neki visszaküldeni mert akkor úgy veszik ok minden.Ő úgy is tett(rendben volt minden a papíron) és ez volt áprilisba!
De ugye már június van és a pénz még sehol!
Honnan számolják a 30napot ebben az esetben? A beadás napjától vagy a beküldési határidő utolso napjától?Előre is köszönöm!
2013. jún. 16. 19:59
1/6 Babeli Zurzavar válasza:
a beadasi naptol, en marcius vegen adtam be, mar el is koltottem a penzt! valami vond lehet, telefonaljatok utana!
2/6 anonim válasza:
Én május elején adtam be és már megkaptam a pénzt.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm szépen! Ti a 1253E számú egyszerüsített bevallást választottátok? Vagy a munkáltató csinálta?!
2013. jún. 16. 20:33
4/6 Babeli Zurzavar válasza:
en magam is munkaltato vagyok de a 1253-ason ( nem az egyszerusitetten) adtam be magamnak nem a cegen keresztul
5/6 anonim válasza:
A te esetedben (hogy a nav csinálta) május 21-től (tehát a leadási határidőtől) számolódik a 30 nap. Tehát még nem késik. Ha önadózó vagy, vagy pedig a munkáltató csinálja, akkor a beérkezéstől számolják a 30 napot.
6/6 anonim válasza:
Jövő héten lesz pénz.Máj.21-től számítva a 30 nap+a posta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!