Ti megkaptátok már a tgyást?
Figyelt kérdés
Már 7-e van, és még mindig nem utaltak! Otp-és vagyok, de a barátnőm se kapta még meg, és más banknál van. Még nem volt ilyen hosszú idő, hogy várattak volna. Miért, mi lehet az oka? Akinek postás hozza, az megkapta már?2012. nov. 7. 09:13
1/6 anonim válasza:
Én október 31-én megkaptam bankszámlára. (a munkáltatóm kifizetőhely egyébként)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, még ha nem is túl megnyugtató.:) Bár az én mh-em nem kifizetőhely, valószínű, az Oep csúszik, lehet, hogy ma felhívom őket.. Ahogy próbáltam utánanézni itt, a gyedet is később utalták, de már nekik is utaltak tegnap. Igaz, azt az Államkincstár végzi... Tök bosszantó, és akinek be van osztva minden napra a pénze??
2012. nov. 7. 09:22
3/6 anonim válasza:
én is az oep től várom, és nem kaptam meg
már totál ideg voltam, de ezek szerint nem csak nekem van így, akkor lehet hogy hiba csúszott valamibe
4/6 anonim válasza:
A gyedet is az kincstár utalja.Még én sem kaptam meg a tgyás-t,igaz nekem a munkáltatóm utal.6.án már mindig megszokott lenni a pénz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma jött meg..
2012. nov. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!