Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » SOS! Egyéni vállalkozás indítása?

SOS! Egyéni vállalkozás indítása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt héten nyújtottam be ügyfélkapun az egyéni vállalkozással kapcsolatos papírokat és tegnap már meg is kaptam az igazolást, hogy "űzhetem az ipart". A kérdésem az, hogy be kell-e jelentkeznem külön a NAV-hoz, vagy ezt automatikusan megtörtént, amikor megkaptam az igazolást a vállalkozásomról?

2013. máj. 28. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
hát kaptál adószámot?
2013. máj. 28. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ügyfélkapunk kaptam egy választ, Igazolás címmel, rajta van az adószám, a működési kezdetének dátuma, tevékenységi körök...
2013. máj. 28. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia igen be kell adni nem is egy bevallást, bejelentőt a NAV-hoz, Önkormányzathoz, Kamarához... stb. Javaslom hogy keress meg egy könyvelőt, mert elég sokba kerül ha valamit elmulasztasz, sőt a későbbiekben sem árt ha van könyvelőd.
2013. máj. 29. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy csomó bejelentkezési majd bevallási kötelezettséged keletkezik attól a naptól, kamara helyi önkormi, nav(itt több is)
2013. máj. 29. 08:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem főállású egyéni vállalkozó vagyok. Így is?
2013. máj. 29. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, a kettő közt nem igazán van összefüggés, maximum a a havi járulékbevallásodban szereplő számokban...
2013. máj. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!