Melyik befizetendő adókból lehet egy vállalkozás költségeit elszámolni?
1./ Ez a "torkosborz" nagyon tetszik! Ment a zöld-pacsi!
Kedves Kérdező!
Ha mégsem fogadod meg az előttem szóló tanácsát, akkor pedig azt mondom: amelyik adótörvényt olvastad!
De ne szenvedj, mert ez nem fog neked összejönni, és amint elnézem a bírság minimum 10x annyi lesz, mint amit egy könyvelő elkérne tőled!
blablabla, köszönöm a válaszokat, lehetett volna kevésbe lasajnálóan, nem ismeritek a helyzetet, tehát a válasz mellett a megjegyzésekre nem voltam kiváncsi.
Nyilvánvalóan meg fogok keresni könyvelőt, nem fogom és nem is akarom én intézni a könyvelést. Tervezgetés fázisban van a vállalkozás, és a pénzügyi tervhez kellett az info.
De, gratulálok mert tényleg nagyon okosak vagytok, de azért le lehet szállni a magas lóról, ameddig ezen a portálon irogattok lesajnáló válaszokat és nincs ennél jobb dolgotok, addig valami gebasz van az életetekkel. Szakértők nem vagytok, az nem így válaszolna.
gratulálok és további sok sikert
A szakértő pénzbe kerül!!
Igaz leírható költségként (de nem az adóból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!