Ausztriai mellékállást mindenképp fel kell-e tüntetnem itthon? (Főállásom itthon van)
Figyelt kérdés
Havi 300 euróban vagyok bejelentve.Tudomásom szerint szja adómentesség alatt vagyok,mert nem érem el az évi 11ezer eurót.Viszont ha itthon kettős adózás miatt feltüntettem,akkor szuper bruttósításba kerülők. Elkerülhetem? Ausztriából megtudja a NAV?2013. febr. 21. 12:37
1/2 anonim válasza:
Én is kint dolgozok és itt nem látnak rá. Amit kint ketesel ott adózol és ott igényeld vissza ami vissza jár.
2/2 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm. Az a bajom,hogy 2 könyvelőt is megkérdeztem,de mindkettő mást mondott.
2013. márc. 7. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!