Aki minimálbérre 98e van bejelentve az ebből mennyit kap kézhez jelenleg?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:24
2/11 A kérdező kommentje:
Ezért érdemes volt 16 évet tanulni, diplomázni, nyelveket tanulni + felsőfokú szakképesítést szerezni.......
2013. jan. 25. 21:36
3/11 anonim válasza:
Az elsőt kérdezem, hogy ezt honnan vette?
A helyes válasz 64 190 egyébként.
Kérdező, akkor lehet a mobilitásoddal nincs minden rendben.
4/11 A kérdező kommentje:
Milyen mobilitásról beszélsz??????? Nekem a szakmám a hivatásom.
2013. jan. 25. 21:42
5/11 anonim válasza:
Arról, hogy feltételezem, a munkahely találás érdekében nem vagy hajlandó költözni. Akár az ország másik részébe, akár másik országba.
6/11 anonim válasza:
kicsit elszámoltam magam, az első vagyok, csak tudom egy ismerősömről h ennyit keres és minimálbéren van, de gondolom akkor van benne neki valami plusz :D
7/11 anonim válasza:
Attól függ pl ha van egy gyereket akkor máris 10. ezerrel több a családi adókedvezmény miatt.
8/11 anonim válasza:
Hát ha diplomáztál és több nyelven beszélsz, és a szakmádban helyezkedsz el, akkor valószínűleg nem minimálbért fogsz kapni...
9/11 anonim válasza:
Olyat szakmát kellett volna választani, amivel el is lehet helyezkedni...
Szerencsétlen f*asz.
10/11 anonim válasza:
Kérdező! A mobilitiás nagy gond a magyarok esetében. Nekem nem egy olyan ismerősöm van, aki sír, hogy nincs munka, de amikor ajánlatot kap más helyről, akkor jönnek a kifogások. Mindent meg lehet oldani. egyedül akarat kérdése az egész. Persze elhiszem, hogy könnyebb otthon ülni és az épp aktuális kormányt szidni, hogy miért nem teremt neked ott helyben állást. Ez nem így megy! Nem a munka talál meg téged, hanem te a munkát! Itt a felelősség csak a tiéd. A saját sorsodat te irányítod. Én is maradhattam volna otthon, munka nélkül, de inkább bele mertem vágni a külföldi munkába, és megérte. Nem sírni kell, hanem tenni azért, hogy elérjél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!