Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Webcam modellkedésből származó...

Gzty kérdése:

Webcam modellkedésből származó külföldi jövedelem után kell-e adózni?

Figyelt kérdés
Külföldi, amerikai cégtől származó jövedelemre gondolok.

2013. jan. 23. 19:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Am magyar lakcím.
2014. febr. 21. 10:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Amíg mindkettőtöknek van bejelentett munkája, addig nem lesz gondotok, az teljesen életszerű, hogy abból éltek.

Nem lesz baj így a Payoneerrel sem.

2014. febr. 21. 10:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Köszi! Igen én is erre gondoltam. Amíg van bejelentett munkánk addig hátha nem annyira érdekes, bár nem tudom, ha autót veszek mondjuk készpénzzel egy összegben v. lakást nem e feltűnő lesz, hogy sikerült ez bejelentett minimálbérből (4 éve amióta melózom)ilyen gyorsan.
2014. febr. 21. 11:06
 24/25 anonim válasza:
100%

Én sok-sok éve élek ebből. Sosem volt problémám, és nem is lesz. Most komolyan, ha az ember ebből még adózna is itthon, mi értelme lenne csinálni az egészet? Semmi.

Teremtsenek élhető országot először, és akkor mindenki szívesebben adózik. De erre ugye esély sincsen, az emberek tömegesen hagyják el az országot, teljesen érthetően. Vagyonosodási vizsgálat mi? Kezdhetjük is a Vida Ildikóval, meg a többi hasonló simlis g*civel.

Addig az én zsebemben ne turkáljon semmilyen hatóság, amíg az ilyeneket falhoz nem állítják.

2015. aug. 26. 13:38
 25/25 anonim válasza:

Üdv!

Tudna valaki abban segíteni, hogy amikor a Payoneer számlára regisztrálnék, miért van hogy az utolsó lépésben meglévő bankszámlaszámot, nevet stb-t kér?

Pont hogy azt szeretnék regisztrálni, és még is azt kér? Youtubeos videokban az utolsó lépésben csak egy személyi azonosítást kér, de nálam pedig meglévő bankszámla infokat. Nem értem...

2016. ápr. 17. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!