Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Webcam modellkedésből származó...

Gzty kérdése:

Webcam modellkedésből származó külföldi jövedelem után kell-e adózni?

Figyelt kérdés
Külföldi, amerikai cégtől származó jövedelemre gondolok.

2013. jan. 23. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja, csak akkor anyu és apu fog vagyonosodási vizsgálatot kapni, és mutathatják ki, hogy a két minimálos nyugdíjas miből vesz újépítésű pesti lakást a kicsi lányuknak.
2013. jan. 28. 14:12
 12/25 agi91babe ***** válasza:
100%
Láthatóan nem értesz hozzá, én viszont igen. Úgyhogy részemről itt lezártam a témát....Remélem tudtam segíteni kérdező!
2013. jan. 28. 15:53
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ismerősöm ugyanígy bukott meg vagyonosodási vizsgálaton. "Kölcsönkért". Jó, akkor mentek ahhoz, akitől kölcsönkért, hogy neki honnan volt annyija :D
2013. jan. 28. 16:14
 14/25 agi91babe ***** válasza:
100%
Az lehet..de sok egyéb részlet van amire ha figyelsz, nem buksz meg. Ha az ismerősöd hülye volt, az már egyéni probléma.
2013. jan. 28. 20:02
 15/25 anonim válasza:

Nekem egy olyan kérdésem lenne, mi van akkor ha beállítottam hogy az otp-s számlára jöjjön forintra váltva külföldről a jövedelmem (livejasmin.com)... ha túl nagy összegek jönnnek elég feltűnő... 100% hogy ez adózatlan jövedelem ugye? :S

Igazából ha a payoner kártyára jönne, ugyanúgy nyomon lehet követni a kártya-használatot és kp felvételt.... most akkor melyik jobb?

van egyáltalán valaki aki webcam modell bevételéből (otthonról, nem studió) adózik? :S

aki 1,5 millókat szed össze nem igaz hogy nem bukik le...

2013. febr. 25. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
másfél milliókat senki nem szed össze. stúdióban dolgoztam, és ott se volt megközelítőleg se ilyen.
2013. febr. 25. 22:03
 17/25 anonim válasza:
100%
Dehogynem szed, van aki ennek a többszörösét is. :)
2014. jan. 27. 08:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Igazából engem is érdekelnének ezek. Mi a párommal otthon chatelünk így mellékesben külföldi oldalakon és szintén kizárólag payonner számlára jön a pénz havonta olyan 80-150E forint között. Kb egy részét(40-50E ft-t) leveszem készpénzben különböző ATMekből többit levásároljuk élelmiszerre online vásárlás Tesco,Auchan,Ebay stb. Viszont az biztos hogy nem adózok 1fillért sem belőle. Kérdésem az, hogy ezt tudják ellenőrizni? ill. Hogyan tudják kideríteni, ha külföldi számla külföldi pénz? Az egy dolog, hogy itt költöm el.
2014. febr. 21. 04:08
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Külföldi a lakcímed is?

Mert ha magyar, akkor itt laktok. Ha itt laktok, akkor kell ennetek, rezsit fizetnetek, tehát nyilván költötök. Nem kell, hogy lássák a számlákat a Tescoban, mindenkinek költenie kell kajára, mindegy, hol vagy hogyan teszed. Megindul a vagyonosodási vizsgálat, akkor pedig meg kell ezt magyarázni, hogy honnan van pénzetek kajára/rezsire. Ha nincs jó magyarázat, akkor feketén jött a pénz, ami után megadóztatnak keményen.

2014. febr. 21. 08:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Igaz! Viszont mind a kettőnknek van bejelentett munkája is minden hónapban kapunk fizetés magyarországi bakszámlára én azt tudom mondani, hogy kaját ebből vesszük meg minden mást nem? Külföldi számlát hogyan tudják ellenőrizni? Főleg a payoneer, hogy honnan jön rá pénz azt nem tudják nem?
2014. febr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!