Hogyan kell új adókártyát igényelni?
Figyelt kérdés
Nemrég felvételt nyertem egy munkahelyre! Kedden mennem kell adategyeztetésre amihez természetesen vinnem kell az adókártyámat amit sehol sem találok! Hétfőn lenne időm,hogy be mennyek az adóhivatalba Miskolcon,de nem tudom mennyi idő vagy egyáltalán hogyan is zajlik egy új kártya igénylése! Kérlek segítsetek nekem !!2012. dec. 15. 21:11
1/1 anonim válasza:
Töltd ki, ha van ügyfélkapud, azon keresztül is beküldheted, ha nincs, nyomtatsd ki 2 példányban, vidd be az ügyfélszolgálatra, és ott majd intézik.
Állítólag már a nyomtatvány beadásakor is megmondják a gépből, hogy mi a számod, tehát használni már tudni fogod, a kártya pedig majd megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!