Nnici kérdése:
Hogyan tudok pontosan adókártyát igényelni? Lépésről lépésre.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és szeretnék saját bankszámlát nyitni (és munkához is kéne), de ehhez adókártyára van szükségem. Már néztem itt az oldalon ilyen témában kérdéseket, de valahogy nem tiszta az egész.2012. aug. 31. 15:02
1/1 anonim válasza:
Attól függ hol laksz. Én pl pesten lakom. Én úgy csináltam, hogy be mentem a közép-magyarországi regionális adóhivatalhoz(Ha pesten laksz XIII.KER.Petneházy utca a rendőrség mögött)és ott kell sorszámot tépned, könyvet vigyél, mert 1 óránál előbb nem kerülsz sorra, de az átlag várakozás 1,5 óra, ott kell asszem igénylési lapot leadni, azt az ügyintéző mondja meg neked, kitöltetnek veled egy lapot és postán fogják ki küldeni. De bárhol is lakj az adott körzet adóhivatalába kell menni személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!