Most mit lehet tenni? Eladtam a cégem, van róla papírom meg társasági szerz módosítás is?
Viszont a Nav be akar rajtam hajtani valami tartozást, mert hogy nem lett bejelentve a módosítás. (WTF??) Ezt nekem kellett volna megtenni? Nem az ügyvédnek? Nekem minden papírom megvan, bár való igaz, a cégbírósághoz nem battyogtam el külön bejelenteni a dolgot.
Tudja valaki ilyenkor mi a teendő? És mi lehet a végkifejlet?
Hivatalosan : Az ügyvédnek kellett volna, de neked ezt kötelességed ellenőrizni és ha elmulasztotta, akkor neked kell tartani a hátadat.
Ha van ügyvéded, keresd meg.
"Ha van ügyvéded, keresd meg."
Minek?
Hát eredetileg is azt tette, aztán látod, hogy járt :P
Behajtják rajtad, abban légy biztos, még nincs meg az idei évi büntetés összeg a NAV-nál, ezért is büntettek szarrá mindenki a múlthónapban.
Hívd fel a NAV-ot és egyeztess velük, de minnél előbb.
Egyik céget nem rég egy 7000 forintos kávégép miatt bírságoltak meg elég keményen.
Ez meg komolyabb dolog.
Ne azt nézd kinek a hibája, hanem lépj gyorsan!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, nekem is úgy tűnik hogy bármi áron, de büntetnek :(
A cégbíróságon csak ügyvéd jegyeztethet be változást.
A cégbírósági bejelentés kötelezett változások bejelentésének intéztetése az ügyvezető feladata.
Mi van az adás-vételi szerződésetekben, a társasági szerződés módosításban és mit írt a NAV?
Mostanában amúgy hónapokba is beletelhet egy átírás, főleg, ha változik az illetékes cégbíróság (más megyében lesz a székhely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!