Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV-tól kaptam vagy 3 levelet...

NAV-tól kaptam vagy 3 levelet (taj, módosítás, helyesbítés) az ÜCC-vel kapcsoltaban. A 2ik pdf cime: megrendelés adatok lekérdezésére. A szöveg általános ügy. Szol. Tájékoztató. Van aki kapott több ilyen ÜCCs levelet? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

#NAV #ÜCC
2012. aug. 23. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

aki kapott egyet az most kapott vagy kapni fog még kettőt

a tisztelt hivatal elrontotta a hivatkozásokat

az egyik értesít a hibajavításról a másik tartalmazza a javított verziót

ÜCC: a nav telefonos ügyfélszolgálata. Ücc regisztrációkor kapsz egy számkódot, ami az egyedi azonosítód lesz, mint a pin kód a bankkártyához

Ezzel a kóddal tudsz bizonyos ügyeket elintézni, mert egyértelműen azonosít téged.

Bocsánat hogy leírtam, de már tele a pohárkám, hogy küldenek üziket, és én meg egyfolytában magyarázom miről szól, mert aki erről nem tud, az ezt a levelet se érti meg... De lehet hogy csak én gondolom így. Ha más szinte minden állampolgárnak írnak, akkor fogalmazzanak hétköznapi nyelven szerintem. Ahogy látom, neked is inkább ijesztő volt...

2012. aug. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!